A IMAO JE NOVCA DA SE CEO ISTETOVIRA Mladi bračni par traži pomoć za putovanje! Ne žele da se zaposle i nije ih sramota da kažu zašto (FOTO)

To kod nas ne bi prošlo

Katalin Onc i njegova žena Elena Engelhard iz Nemačke putuju širom sveta, a do sada su posetili Indoneziju, Francusku, Novi Zeland i Australiju.

Sada traže novac za vožnju biciklom od Nemačke do Afrike za šta im je potrebno 16.229 dolara.

Zatražili su od svojih 34.000 pratilaca da im doniraju novac jer ne mogu da rade. Kako kažu, posao bi bio štetan za njihov način života i ne postoji mnogo stvari za koje su kvalifikovani.

- Neki će nam reći da nađemo poslove i prestanemo da molimo za novac. Ali, kada imate ovakav uticaj na tuđe živote kao što imamo mi, pronalaženje posla nije opcija - napisali su na svom Instagram profilu.

Fanovi nisu prepoznali njihovu ambiciju i cilj, pa su im donirali svi ukupno čitavih 130 dolara, a onda su se ovo dvoje influensera okrenuli Katalinovoj majci.

- Moja majka radi dva posla i ona nas finansira. Nismo joj tražili novac, ali njoj je drago što može da pomogne. Mama, ovo nije za nas već za hiljade drugih kojima ćemo pomoći ovim putovanjem - napisali su i dodali da putovanje ima za cilj da skrene pažnju na mentalne bolesti, ali nikome nije jasno na koji način.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi