mlada, venčanje, plakanje
Shutterstock, ilustracija
mlada, venčanje, plakanje

Shutterstock, ilustracija

mlada, venčanje, plakanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nikada nije bila u najboljim odnosima sa svojom porodicom, ali je ipak odlučila da svojoj majci dozvoli da održi govor na njenom venčanju, jer je smatrala da neće biti nikakvih većih problema, zato što je zdravicu već držala na venčanju njenih sestara. Kasnije je saznala da je njena sestra bila upoznata sa govorom, ali da nije želela da spreči bilo šta. Mama je govor započela nizom šala, a onda su krenule da se ređaju uvrede, od kojih je čitava sala zanemela.

- Srećna sam što je našla nekog kome nije bitan izgled, jer ne znamo kako bi sebi priuštila plastične operacije - započela je govor majka, a onda nastavila:

- Nadam se da će mladoženja biti srećan u smrdljivom stanu, jer moja ćerka nikada neće moći da priušti sebi bolji. Dobro je što može da se bori sa njenim velikim zdravstvenim problemima, a mogu i da se kladim da mu to nije rekla, da joj je bolest dijagnostikovana pre nego što su počeli da se zabavljaju.

Kap koja je prelila čašu je izjava, da je njena ćerka "oštećena roba", jer je doživela incident tokom tinejdžerskih dana, mladoženja je tada ustao i joj oteo mikrofon, a bendu je naredio da počne da svira.

NJeni i muževljevi prijatelji, bukvalno su je zaštitili od svega, a kasnije je saznala i da joj je majka zamoljena da napusti slavlje: Nisam se čula od venčanja sa mojom majkom. Ona tvrdi da sam ja nju ponizila, dok me je moja porodica ubeđivala da sam trebala biti pripremljena na tako nešto. Tvrde da nisam bila u pravu što sam dozvolila da majku izbace sa venčanja. Sada se osećam kao da sam trebala da očekujem tako nešto i sve to da prihvatim kao šalu, ali sa druge strane, da je otac mog muža držao takav govor, ja bih postupila isto.

Ljudi na društvenim mrežama podržali su njen stav, jer smatraju da reči njene majke nisu bile šala, već ozbiljne uvrede i lični napadi na nju.

Pročitajte još: