(UZNEMIRUJUĆE) FOTOGRAFIJA ZAKLANE SVINJE RAZBESNELA SRBIJU Miroslav se slikao pored nje, pa upotrebio nacistički pozdrav! Javnost zgrožena

Kako mu nije bilo dovoljno da se slika pored životinje kojoj su ispali svi unutrašnji organi, on je i salutirao.

svinja
svinja, Foto: Printskin

Miroslav G. je na svojoj Fejsbuk stranici postavio sramotnu fotografiju na kojoj je upotrebio nacistički pozdrav. Naime, on je rasporio svinju, okrenuo je naopačke, a onda je pozirao pored nje.

Kako mu nije bilo dovoljno da se slika pored životinje kojoj su ispali svi unutrašnji organi, on je i salutirao.

svinja
svinja, Foto: Printskrin

Pročitajte još

Fotografija je završila na Fejsbuk stranici, "Oslobođenje životinja / Animal Liberation", a mnogi su bili zgroženi prizorom.

Šta reći o ovakvim koljačima? Ponosno se slikaju kraj leševa ne osećajući ama baš nikakvu tugu prema žrtvama. Kao da se radi o neživom predmetu, a ne o svesnoj, inteligentnoj i osećajnoj životinji. Raduju se valjda samo proždiranju mišića, tetiva, krvi, unutarnjih organa, mozga, sala i kože.

- Iz tih krvavih dvorišta se čuje cviljenje i jauk, ali nema nikoga da pomogne, da se suprotstavi okrutnim koljačima piše na pomenutoj stranici.

Podsećamo, jedan od običaja u Srbiji je da domaćin podigne ruku u visini raspona svinje nakon klanja, ali sama činjenica da je napisao "Sieg heil", svedoči ili o neslanoj šali ili o podržavanju nacističe ideologije.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi