Milica tragač ostala bez posla i živi od pomoći sa Biroa! Sada otkrila potresne detalje iz privatnog života

Milica, koja je inače diplomirani pravnik, teško je podnela gubitak oca.

Kviz
Kviz "Potera", Foto: Printscreen/YouTube

Milica Jokanović. tragač iz kviza "Potera", ostala je bez posla i sada živi od pomoći sa biroa, a njena priča privukla je pažnju čitavog regiona. Milica je u jeku ove priče otkrila pojedine detalje iz svog života, međutim ono što mnogi ne znaju jeste da se pre nekoliko godina suočila sa porodičnom tragedijom, kada je ostala bez oca.

Milica, koja je inače diplomirani pravnik, teško je podnela gubitak oca.

- Otac je umro pre sedam godina, majci i meni je mnogo teško. Otac je bio jedan od najobrazovanijih ljudi koje sam srela u životu. Bio je profesor istorije i autor tri objavljene i jedne neobjavljene knjige o privrednoj istoriji, za koju majka i ja posthumno tražimo izdavača. Majka mi je velika podrška, i u kvizu i u privatnom životu - rekla je Milica za medije jednom prilikom, iako o ovom segmentu života nerado govori.

Milica, poznata pod nadimkom "princeza od znanja", krajem juna je, podsetimo, dobila otkaz u firmi u kojoj je radila - proglašena je tehnološkim viškom. Iako priznaje da joj je teško, nedavno je rekla i da veruje da dolaze bolji dani.

- Bilo mi je jako teško, ali teška su vremena, takve stvari se dešavaju svuda oko mene. Verujem da će doći srećniji dani - rekla je nedavno Milica za magazin "Lena".

Povezane vesti

 • Korisnik: ljilja
  01/12/2020 - 11:38
  kao da je jedina koja je ostala bez posla.I drugi zive od pomoći sa NSZ,a jos su pametniji od nje.I prvi put se zaposlila tako sto je kukumavcila .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi