"PORODILA JE MRTVOROĐENU BEBU" Medicinska sestra došla kući sa posla i počela da plače, njena sestra je slikala, a zbog onoga što je napisala će vam se slomiti srce! (FOTO)

Vredna medicinska sestra iz Teksasa postala je hit na internetu nakon što je njena sestra bliznakinja podelila fotografiju kako plače posle posebno teške smene.

Medicinska sestra
Medicinska sestra, Foto: screenshoot/Facebook

Keti Dibari je uslikana nakon što je završila svoju četvrtu smenu zaredom.

"To je oko 53 i više sati rada za četiri dana. To ne uključuje 1,5 sata koliko je dnevno u autu. Obično ne dobija priliku da pojede ručak ili da pije dosta vode. Ona je toliko dobra u onome što radi, da često zaboravlja kako da se brine o sebi dok vodi računa o svojim pacijentima", rekla je njena sestra Laura.

Može se videti kako Keti plače u uniformi kada je konačno uspela da sedne i odmori, u Laurinoj kući. Tek tada je uspela da pojede nešto.

"Ova slika je iz jula kad je došla u moju kuću nakon naročito napornog dana. Porodila je mrtvorođeno dete. Da li ste ikada zaista razmišljali o tome šta sve vide medicinske sestre ? One vide veliku radost u nesmetanom porođaju zdravih mama i beba. Oni vide paniku i anksioznost kada se nova mama uplaši. Oni vide tinejdžerke koje rađaju. Vide mame narkomanke koje rađaju dete tokom krize. Vide da dolaze kola za sahrane. Da li ste znali da medicinske sestre moraju da organizuju pogrebna društva da dođu po bebu? Nisam ni ja", napisala je Laura u postu.

Ruski "Antonov" sleteo na aerodrom u Batajnici, paket koji su doneli ledi krv u žilama naših neprijatelja

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 15:11 - 16.10.2019. 15:29 Veliko pojačanje našim snagma.

Laura je na kraju zaključila da su medicinske sestre zaista posebne i da su pacijentima i njihovima porodicama važnije nego što i same znaju.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi