Viber
Printscreen
Viber

Printscreen

Viber, Foto: Printscreen

Uglavnom je svima već poznata mogućnost zaključavanja pojedinih ćaskanja u Viber aplikaciji, ali malo ljudi zna za Viberovu skrivenu opciju!

Pročitajte još:

 

Ukoliko niste znali - imate mogućnost i da vodite potpuno privatna ćaskanja, koja će nakon toga - nestati sa aplikacije!

Skrivene poruke na Viber aplikaciji omogućavaju komunikaciju uz potpunu diskreciju i pružaju potpuno poverenje u tajnost vašeg ćaskanja sa drugima, što nekim osobama koje raspolažu osetljivim informacijama može bukvalno da spasi život.

U delu “Skrivenih poruka”, možete da postavite vremensko ograničenje za automatsko brisanje svake poruke iz vaše prepiske. 

 U mogućnosti ste da vodite dve uporedne prepiske sa istom osobom ili u grupi - putem jednog redovnog četa i jednog kroz “Skrivene poruke”. Prepoznaćete ih po tome što će vam se pojaviti prikaz malog katanca na čet ikonici za “Skrivene poruke”.

Otpočinjanje razmene skrivenih poruka iz redovnog četa neće izbrisati niti zameniti redovnu razmenu poruka, već samo otvoriti paralelnu razmenu poruka ovim kanalom.