Šutirao psa
skrinsot youtube
Šutirao psa

skrinsot youtube

Šutirao psa, Foto: skrinsot youtube

Mučan prizor i snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama zgrozili su građane Srbije. Međutim, malenu je sreća pogledala - ona je u međuvremenu usvojena, ima topli dom u Beogradu i porodicu koja je voli. Mažena je, pažena i sada nosi ime Božana jer joj se zla sreća preokrenula baš na Badnji dan.

Da li treba povećati kazne za mučenje životinja?

 

Reč je o ženskom štenetu mešanca - bebi od tri-četiri meseca. Sreća u nesreći je ta što je malena i pored jakog udarca prošla bez ozbiljnih povreda iako je šutnuto metar dalje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by МУП Републике Србије ?? (@mupsrbije)

Na Instagramu MUP srećan kraj je krunisan prelepom Božaninom fotografijom iz novog doma na kojoj se vidi da je okružena ljubavlju i hrpom plišanih igračaka.

Na svom Instagramu MUP je objavio i da su kolege iz Vrnjačke Banje u saradnji sa beogradskom policijom uhapsili su Predrag S. (47) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Kako se sumnja, on je 5. januara ove godine u Deligradskoj ulici u Beogradu, na trotoaru fizički zlostavljao psa.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.