Pidžame
screenshoot/Instagram
Pidžame

screenshoot/Instagram

Pidžame, Foto: screenshoot/Instagram

Pidžame koje svetle u mraku

U čemu je njena genijalnost? Uspela je jednim briljantnim trikom da sasvim primiri svoje dve ćerke. One su, poslušno kao da su u vojsci, pre spavanja bile mirne punih sat vremena.

Dakle, Jessica je kupila dve identične pidžame i uverila svoje ćerke – starija ima četiri, mlađoj su tri godine - da su ove posebne pidžame koje imaju čarobne moći. Čarolija je u tome da svetle u mraku, ali da bi zasvetlile moraju se napuniti.

Tajna punjenja

Tajna je upravo je u načinu punjenja: da bi pidžama zasvetlila u mraku treba sat vremena provesti u "stavu mirno". Naravno, devojčicama nije bio nikakav problem da to i odrade.

Od 1. decembra ove godine stupa na snagu novi zakon! Zbog njega će svi strepeti!

Doživotna kazna za ubice i silovatelje! Poslanici, Skupština, Foto: Tanjug Kazna je predviđena za teška ubistva, silovanje, obljubu nad maloletnom osobom, trudnicom i nemoćnim licem, ubistvo predstavnika najviših državnih organa, teška dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije, udruživanja radi vršenja krivičnih dela, genocid, zločin protiv čovečnosti, ratni zločin protiv civilnog stanovništva, ranjenika i bolesnika, terorizam...

Pidžame su, naravno, bile fluorescentne i svetlile bi ionako. Jessica se svojim uspehom pohvalila na društvenim mrežama, a objava je ubrzo postala viralna. U ekspresnom roku palo je nešto manje od 200.000 lajkova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Thats not how you watch t.v. Daddy daycare in full swing

A post shared by Jessica D'Entremont (@dentremontjessica) on Jul 5, 2019 at 1:27pm PDT

BONUS VIDEO: