Beba
screenshoot/Facebook
Beba

screenshoot/Facebook

Beba, Foto: screenshoot/Facebook

Majk Edison vozio je u petak Rudi Napijer i svo troje njihove dece na poslednju proveru kod lekara, kad je Džoli odlučila da je vreme da izađe na ovaj svet. Desetogodišnji Džejden imao je zadatak da snimi pretporođajni video za svoju novu sestru dok su išli na zakazani pregled, ali je na kraju snimio porođaj. Kad je porodica kasnije pogledala snimak, odlučili su da ga podele na “Fejsbuku”, gde je do sada pregledan skoro devet miliona puta.

Nuklearna Atomska Eksplozija Bomba

Profimedia

- Nikada nisam prošla kroz nešto slično u životu, a radila sam lude stvari! – rekla je Rudi.

Majk je čitav događaj opisao kao “prelepu noćnu moru”. Snimak traje oko četiri i po minute, a pokazuje čitav haos koji snima mirna ruka malog Džejdena.

- Majk beba dolazi, beba dolazi! – čuje se kako Rudi govori svom mužu.

- Ne, ne dolazi – kaže on.

Majk potom shvata da nije u pitanju vežba i obraća se još nerođenoj ćerki preko kamere.

PROČITAJ JOŠ:

- Hej Džoli, ja sam tvoj otac. Samo da te obavestim da ulaziš na velika vrata u mom autu. Na putu smo do bolnice. Volimo te i vidimo se uskoro – rekao je on, dodajući da se porodica moli za njeno zdravlje i bezbedan porođaj.

- Ne možemo dočekati da te uzmemo u ruke.

Majk je potom zatražio od dece da nešto kažu. Džejden je poručio sestri da požuri. Njegove sestre bile su bez reči. Jedna je bila u suzama, dok je druga sedela mirno u sred haosa, preneo je "Dejli mejl".

- Sve o čemu sam mislio je bilo: snimi bebu – rekao je kasnije Džejden.

Ejmi Šarp

Facebook

Rudi je kasnije ispričala svoje iskustvo o porođaju. Majk ju je pitao da li može da izdrži do bolnice, ali to nije bilo moguće.

- Nisam više mogla da podnesem. U tom trenutku je njena glava izašla van – rekla je ona.

- Drži je, drži je – vikao je Majk.

Rudi je uhvatila svoju ćerku i potom smirenim glasom rekla: “Držim je”. Potom ju je privukla grudima i čekala da čuje njen prvi plač. Čuje se kako Majk teši svoju ženu, zabrinutu što beba još ne pravi zvukove. Govori joj da su Džoline oči otvorene i da je svesna.

-Dobili smo bebu, tako je lepa – kaže potom Rudi kroz suze i počinje da zove ostalu decu.

-Stigla je beba – kaže Majk dok nastavlja da vozi.

On se kasnije zahvalio čitavoj bolnici Henderson za pomoć koju su dobili od početka do kraja.

- Tretirali su nas kraljevski otkako smo ušli na ulaz trčeći kao manijaci i vrišteći u pomoć, sve dok nisu otpremili Rudi i Džoli za odlazak kući – ispričao je srećni otac.

I majka i beba su sada dobro, kući i prilagođavaju se životu u šestočlanoj porodici. Nakon što su primili toliko pažnje usled jedinstvenog dolasak na svet njihove najmlađe ćerke, porodica je pokrenula prikupljanje sredstava na “Fejsbuku”, kako bi kupili karavan za porodične vožnje.