VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Čuveni logo se više neće prikazivati pre filmova

Jedan od najpoznatijih brendova u istoriji filmske TV industrije, "20th Century Fox", više ne postoji .

20th century fox
20th century fox, Foto: Youtube /Print scren

Jedan od najpoznatijih brendova u istoriji filmske TV industrije, "20th Century Fox",više ne postoji jer je vlasnik, kompanija "Volt Dizni", objavila da će se od sada zvati samo – “20th Television”.

Potez je usledio nakon što je Dizni izbacio naziv Foks iz svih svojih "20th Century Fox" filmova još u januaru. Inače, Dizni je prošle godine zaključio ugovor vredan 71 milijardi dolara i kupio imovinu kompanije Foks.

 "Slavni logo i naslovna špica, na kojima su reči "20th Television" postavljene iznad reflektora, ostaće isti samo što neće biti reči "century" i "fox". Nova imena i logotipi naših studija daju počast njihovoj bogatoj istoriji i stvaralačkoj snazi kompanije Volt Dizni", izjavio je predsednik televizijskih studija Krejg Hanegs.

Novi logo i grafika pojaviće se u novim epizodama ove TV kuće koje kreću od jeseni. Stariji naslovi, koji su već emitovani, zadržaće nekadašnji logo i ime.

Dizni je ranije saopštio da je izbrisao "Foks" jer bi moglo biti zbunjujuće – naime, preostala imovina Foksa, kao što su "Fox Entertainment", "Fox Sports" i "Fox News", deo su korporacije Foks koja nema nikakve veze s Diznijem.

“20th Century Fox” nastao je 1935. godine spajanjem kompanija i stvorio je neke od najpopularnijih i najomiljenijih filmova u istoriji Holivuda poput "Ratovi zvezda", "Umri muški", "Sam u kući", ali i serije među kojima su i "Simpsonovi".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi