Kraljica Elizabeta
screenshoot/Instagram
Kraljica Elizabeta

screenshoot/Instagram

Kraljica Elizabeta, Foto: screenshoot/Instagram

- Nakon višemesečnih razgovora i novijih diskusija, drago mi je što smo zajedno pronašli konstruktivan i podržavajući put za mog unuka i njegovu porodicu. Hari, Megan i Arči će uvek biti jako voljeni članovi moje porodice. Prepoznajem izazove koje su iskusili kao rezultat intenzivnog nadzora u poslednje dve godine i podržavam njihovu želju za samostalnijim životom. Želim da im se zahvalim na njihovom predanom radu u ovoj zemlji i posebno sam ponosna na to što je Megan tako brzo postala deo porodice. Nadam se da će im današnji sporazum omogućiti da započnu izgradnju srećnog i mirnog novog života - stoji u saopštenju kraljice Elizabete koje je izazvalo lavinu reakcija.

Dok jedni ističu da su presrećni i ushićeni zbog ovakve njene odluke i upućuju joj samo reči hvale, drugi smatraju da kraljica nije iskreno i iz srca poželela sve najlepše Megan, Hariju i unuku Arčiju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jan 18, 2020 at 10:30am PST

- Zašto to nije rekla pre nekoliko meseci, kada je Megan bila maltretirana? - glasi jedan od komentara, aludirajući na priče da Megan nikada nije bila prihvaćena u kraljevskoj porodici.

Megan Markl, princ Hari

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, princ Hari, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

- To je prava baka, tako smo ponosni na nju i njenu odluku - poručuju oni koji podržavaju kraljicu.

- Konačno je priznala da je Megan predivna i neverovatna - glasi takođe jedan od komentara.

Komentari (1)

Mili

19.01.2020 07:52

Ova Megan misli tako arogantno da udje u neciju kucu, i ja bih je izbacila. Ulicna kultura iz Harlema, ili bolje reci, nije imala Gde da nauci kulturi jer u filmskom svetu se napreduje na drugi nacin.