Injekcija vakcina
Shutterstock
Injekcija vakcina

Shutterstock

Injekcija vakcina, Foto: Shutterstock

 

U Britaniji trenutno vlada jedan veoma opasan trend među ženama.

Naime, u pitanju je prava pomama za injekcijama za tamnjenje, koje su uprkos činjenici da nisu testirane, ni odobrene dostupne svuda na internetu i to za samo 20 funti, odnosno nešto više od 2.000 dinara.ž


Popularno nazvane "Barbi lek", ove injekcije mogu izazvati ozbiljne zdravstvene tegobe. Naime, injekcije sintetičkih hormona stimulišu prirodni proces pigmentacije, a stranice koje prodaju "melanotan" nude ga bez ikakvog upozorenja o nus-pojavama.

Žena došla kući ranije, ljubavnica završila na prozoru! Kamera sve snimila! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 07.09.2019. 21:59 - 07.09.2019. 22:08 Internetom kruži snimak na kojem ljubavnica visi sa prozora! Ljubavnica visi, Foto: printskrin * Internetom kruži snimak na kojem se vidi žena u vešu * Navodno je u pitanju ljubavnica * Nesrećna žena je na kraju pala dole Snimak je nastao usred bela dana, a na njemu je žena u gaćama i brusu koja se drži za zavesu i visi sa prozora.

 

Neki sajtovi idu toliko daleko da tvrde da je bezbednije koristiti te injekcije nego se sunčati jer "izlaganje sunčevim zracima može izazvati rak kože".

Inače, "barbi lek" injekcije mogu dovesti od insuficijencije bubrega, oticanja mozga, apscesa, glavobolja, povraćanja, mučnina, halucinacija, seksualne disfukcije i nikako nisu sigurne za upotrebu, posebno ne kada se naručuju preko interneta.

 Bonus video: Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?