Trudnoća test za trudnoću trudnica
Shutterstock
Trudnica

Profimedia, ilustracija

Trudnica, Foto: Profimedia, ilustracija

Žena koja je upozorena da nikad neće moći da ima decu, sad je majka dvoje, nakon što je ostala trudna posle avanture za jednu noć.

Doktori su rekli Moniki Dilan, koja danas ima 42 godine, da ima mali broj folikula jajnika, što je značilo veliki manjak plodnosti, pa se pomirila s tim da neće imati decu.

Ali Monika, iz Kenta, nije verovala da će postati majka Atini i Luni 7. januara ove godine.

Bila je na krstarenju Mediteranom sa drugaricom kad je začela svoju decu. Kad se vratila kući, smatrala je da je jutarnja mučnina posledica morske bolesti.

ZASTRAŠUJUĆA PRIČA O JUNAKU ZOROU! Istina koju nikada niste podledali na filmu! On je stvarno postojao, a njegov život je bio pun JEZIVIH STVARI! (VIDEO)

- Kad sam se vratila kući osećala sam se čudno. Imala sam vrtoglavicu, pa sam o svojim simptomima proverila na internetu. Sebi sam prepisala dijagnozu da imam zakasnelu morsku bolest, što je, izgleda, normalno posle dužeg boravka na brodu - rekla je Monika.

Budući da simptomi nisu jenjavali, pomislila je na trudnoću, ali nije verovala u to.

Trudnoća test za trudnoću trudnica

Shutterstock

Trudnoća test za trudnoću trudnica, Foto: Shutterstock

- Uradila sam test i bila sam potpuno zatečena kad sam videla da je pozitivan - kaže Monika.

Oduvek je želela decu i rastala se od prethodnih partnera jer nisu želeli isto. Pomislila je da je poslednji dečko bio pravi, ali se on ipak predomislio i rekao da ne želi porodicu. Nakon raskida, njena drugarica joj je predložila putovanje kako bi se oraspoložila.

- Jedne noći dok smo obilazili Mediteran, provela sam više sati razgovarajući sa jednim muškarcem. Bio je zgodan i otmen. Nismo mogli da ne reagujemo na varnicu između nas. Više smo popili, pa smo imali se*s. Nisam koristila kontracepciju. Znam da je to bilo budalasto, ali sam bila oduševljena kad sam shvatila da sam trudna - kaže Monika.

Njena sreća je tek došla do izražaja kad je shvatila da će imati bliznakinje! Rođene su dva dana pre Monikinog 42. rođendana.

- Moje ćerke su najlepši rođendanski poklon ikada! - napominje Monika.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (1)

firga

13.08.2019 19:06

sto znaci doktorima ne treba verovati.