Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza, Foto: Shutterstock, ilustracija

Njegova supruga pozvala je brata u pomoć nakon što je primila bizaran poziv, on joj je savetovao da prijavi svog muža kao nestalu osobu policiji grada Navi Mumbaji 

Istraga koja je usledila pokazala je da je 28-godišnji nadzornik zapravo iskoristio bolest koronu kao izgovor da napusti porodicu i pobegne sa svojom ljubavnicom.

"Moj izveštaj o testiranju na koronavirus pokazao se pozitivnim, ne mogu više da živim", rekao je uplakani Manish supruzi tokom svog poslednjeg telefonskog poziva. Potom je policija je proverila sve laboratorije u blizini njegove poslednje poznate lokacije, a niko nije nikoga testirao pod imenom Maniš Mišra.

korona virus

Shutterstock

korona virus, Foto: Shutterstock

"Na osnovu poslednje lokacije mobilnog telefona u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil", rekao je Sanjev Dhumal, viši inspektor policije Vashi.

Tokom istrage policija je nedguo zatim saznala da je Mišra ima vanbračnu vezu.

"Imao je aferu par godina i želeo je da se reši supruge i ćerke. Zbog toga je planirao svoju bolest i samoubistvo ", dodao je policijski inspektor

Policija je konačno pronašla Mišru kod grada Indore, gde je živeo sa ljubavnicom, nadajući se da ga je porodica otpisala kao mrtvog. 15. septembra su ga pokupili i odveli nazad u Navi Mumbai, gde se ponovo ujedinio sa porodicom.

Pročitajte još: