NEOČEKIVANO Kupili su kuću staru 100 godina, počeli su da renoviraju, a u zidovima su našli pravo blago!

Više od 66 flaša viskija pronađeno je u zidovima stare kuće Vlasnicima napomenuli da je poznati krijumčar alkohola nekad živeo tu.

Baka Smiljanina kuća
Stara kuća, Foto: Facebook

Više od 66 flaša viskija pronađeno je u zidovima stare kuće!

Nik Dramond i Patrik Beker kupili su u državi Njujorku kuću staru 100 godina, a tada im je napomenuto da ju je izgradio zloglasni krijumčar alkohola. Ipak, nisu ni slutili da će u zidovima zdanja pronaći litre i litre alkohola.

U oktobru su počeli renoviranje i otkrili da je legenda imala stvarne temelje, jer su u zidovima svoje kuće pronašli više od 66 flaša viskija iz doba prohibicije.

Dramond je ceo "ulov" viskija opisao u postovima na društvenim mrežama, navodeći da su im zidovi puni alkohola.

- Ne mogu da verujem da su spekulacije tačne. Stvarno je bio krijumčar - rekao je Dramond govoreći o nekadašnjem vlasniku koji je kuću izgradio 1915. godine, a radilo se o Nemcu Adolfu Humpfneru koji je bio upleten u brojne skandale u tom gradu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nick Drummond (@bootleggerbungalow)

Par je kupio kuću u Amesu, oko tri sata od Njujorka, pre godinu dana, ali tek su nedavno započeli renoviranje, piše CNN.

- Bio sam zbunjen. Svuda je bilo sena, papira, stakla, pa sam video i druge pakete - kaže on.

Ispod dasaka je pronašao još flaša, a kako radovi napreduju, pronalaze ih sve više.

"Old Smuggler Gaelic" viski koji su našli i danas se proizvodi, a flaše su bile zamotane u paketima od po šest komada. Vlasnici kuće su kazali da će pune flaše prodati, a one koje su izlapele će sačuvati i degustirati.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi