Francuska piramida
Youtube /Print scren
Francuska piramida

Youtube /Print scren

Francuska piramida, Foto: Youtube /Print scren

Na ruskim sajtovima se napominje da se za piramidu znalo još 1976. godine, ali da su francuske vlasti krile informacije, da bi "sakrili istinu o prošlosti velike slovensko-arijevske civilizacije".

Zvanična verzija kaže da je arhitekta sakupio ostatke građe i šuta posle izgradnje puta, prekrio sve slojem zemlje i zasadio travu i drveće.

Sa druge strane, građevina je pokrivena slojem zemlje, peska i gline sa jugoistočne strane, debljine najmanje 50 metara. "Ipak, francuske vlasti pokušale su da je predstave kao "novogradnju"- građevinara koji su izgradili autoput.

Rusi navode da je piramida na istočnoj strani ukopana ispod 50-metarskog sloja reliktnog tla, što govori o njenom drevnom dobu. Istina, starost zemljišta geolozi nisu utvrdili, a razlog je taj što je "već dugo zabranjeno govoriti o ruskoj baštini u Evropi".

Francuska piramida

Youtube /Print scren

Francuska piramida, Foto: Youtube /Print scren

Na fotografijama se jasno vidi rimejk od crvene cigle i kamena, prisutan samo na jednoj strani piramide. Očigledno, ovaj rimejk je delo arhitekte Rikarda Bofila, ali ne i sama piramida!

Navodi se da su oblik i proporcija piramide identične onima na severu Kine. "Ukupno je u Kini pronađeno oko stotinu piramida koje se nalaze severno od velikog Kineskog (ruskog) zida. Kinezi ćute o ovim piramidama već vekovima, a razlozi su isti - Kinezi nemaju nikakve veze sa izgradnjom ovih piramida".

Pročitajte još:

Komentari (1)

Toma

01.10.2020 13:42

Sramota je skrivati istoriju.