Domino dama
Profimedia
Domino dama

Profimedia

Domino dama, Foto: Profimedia

Ava tvrdi da im je dovoljno da je gledaju i budu ponizni odnosno da im je bolje od seksa da ih ona degradira kao bogata gospodarica.

Ava iz Sidneja za sastanak licem u lice naplaćuje 300 australijskih dolara (oko 22.500 dinara), za razgovor od 15-20 minuta putem interneta 50 dolara (oko 3.700) i 100 australijskih dolara (oko 7.500 dinara) za isti termin na Skajpu.

Ava muškarcima kaže da izvade svoj novčanik, kad joj dolaze kući da joj poljube cipale i služe se njenim potrebama. Nema govora o seksu.

Ona je više od deset godina radila u maloprodaji i ugostiteljstvu, ali je zbog nedostatka novca počela da prodaje na internetu svoje nošene čarape i veš. Ubrzo je shvatila da joj se sve više muškaraca nudi novac bez posebnog razloga.

- Odrasli muškarci su počeli da dolaze u moju kuću sa stotinama dolara kako bi platili to što imaju čast da sede, piju vino sa mnom i slušaju kako ih verbalno zlostavljam - kaže ona.

Dodaje da su se neki muškarci želeli sa njom da se nađu kod bankomata kako bi joj dali novac, opet bez nekih očekivanja, osim da budu poniženi, pa je odlučila da napusti posao. Potpuno se posvetila ulozi gospodarice Ave. Sada živi isključivo od novca ili poklon kartica takvih muškaraca.

Neki klijenti uživaju u tome da joj kupuju poklone, pa im napiše sve šta želi. Oni koji hoće da je lično upoznaju prolaze kroz strogu proceduru provere. Ako je zadovolje odvaja vreme za njih.

Ava kaže da u nekoliko nedelja zaradi hiljade dolara, ali priznaje da se događa i da nema zarade.

 

Komentari (1)

Mirkica

15.07.2018 11:22

Ne zna se ko je bolesniji!