ANDREIN OTAC PREMINUO PRED NJENU SVADBU Kad joj je na dan venčanja brat rekao da se okrene, umalo se nije onesvestila od šoka! (VIDEO)

Andrea je bila pred svadbom kad je njenu porodicu zadesila jeziva nesreća.

Svadba
Svadba, Foto: Youtube printscreen

Njenom ocu je dijagnostikovan rak i preminuo je pre nego što je imao priliku da vidi ćerku kako šeta do oltara.

Postoji samo jedna veza koja može da se meri sa povezanosti oca i ćerke - veza između brata i sestre. Brat je u ovoj priči shvatio bol svoje sestre i plan koji je smislio da ublaži patnju sestre na njen poseban dan svima je naterao suze na oči.

"ZA KRALJA I OTADŽBINU" ODZVANJALO BIOSKOPOM Deca i roditelji zabezeknuto gledali glavnog junaka crtanog filma koji je uleteo u poslednji boj sa ravnogorskim pokličom!

MAJKA ČULA BESOMUČNO VRIŠTANJE Dečaka (8) školski drugari polili benzinom i zapalili! Pao je na tlo i zapomagao, a onda su njegovi napadači načinili jeziv potez! (FOTO)

Pošto Andrea nije bila u mogućnosti da tradicionalni tradicionalni ples otpleše sa ocem, njen brat je odlučno krenuo u akciju.

Ne samo što je našao vremena da snimi posebnu pesmu za tu priliku, već je uložio svoje srce i dušu u muziku, i tako spremio savršen zvučni zapis za ono što će biti jedan od najvažnijih trenutaka Andreinog života.

DOKTORI ZANEMELI OD ŠOKA Srbin u bolovima došao u bolnicu: Zamalo su pali u nesvest kad su videli šta mu se nalazi u stomaku!

STIGLA ČUDESNA BEBA! U beogradskom zoo vrtu rodilo se naslađe mladunče koje ste ikad videli! (FOTO)

Najbolje od svega, ostatak muškaraca u njenoj porodici prišao i dozvolio joj da podeli trenutak sa njima, zauzevši očevo mesto u tradicionalnom plesu.

Udali ćerku (11) za odraslog muškarca! Dok su svatovi igrali, devojčica je uradila nešto što slama srca! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:47 Sud u Iranu raskinuo je brak sklopljen između 11-godišnje devojčice i 22-godišnjeg muškarca i naredio roditeljima da sačekaju dve godine, kad mogu da je "vrate" mužu.

Devojku je ovo veoma pogodilo, tako da nije mogla da zadrži suze.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi