Svadba
Youtube printscreen
Svadba

Youtube printscreen

Svadba, Foto: Youtube printscreen

Njenom ocu je dijagnostikovan rak i preminuo je pre nego što je imao priliku da vidi ćerku kako šeta do oltara.

Pročitajte još:

Postoji samo jedna veza koja može da se meri sa povezanosti oca i ćerke - veza između brata i sestre. Brat je u ovoj priči shvatio bol svoje sestre i plan koji je smislio da ublaži patnju sestre na njen poseban dan svima je naterao suze na oči.

"ZA KRALJA I OTADŽBINU" ODZVANJALO BIOSKOPOM Deca i roditelji zabezeknuto gledali glavnog junaka crtanog filma koji je uleteo u poslednji boj sa ravnogorskim pokličom!

Pošto Andrea nije bila u mogućnosti da tradicionalni tradicionalni ples otpleše sa ocem, njen brat je odlučno krenuo u akciju.

Ne samo što je našao vremena da snimi posebnu pesmu za tu priliku, već je uložio svoje srce i dušu u muziku, i tako spremio savršen zvučni zapis za ono što će biti jedan od najvažnijih trenutaka Andreinog života.

Najbolje od svega, ostatak muškaraca u njenoj porodici prišao i dozvolio joj da podeli trenutak sa njima, zauzevši očevo mesto u tradicionalnom plesu.

Udali ćerku (11) za odraslog muškarca! Dok su svatovi igrali, devojčica je uradila nešto što slama srca! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:47 Sud u Iranu raskinuo je brak sklopljen između 11-godišnje devojčice i 22-godišnjeg muškarca i naredio roditeljima da sačekaju dve godine, kad mogu da je "vrate" mužu.

Devojku je ovo veoma pogodilo, tako da nije mogla da zadrži suze.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!