DEVOJKA (21) SLAVILA ROĐENDAN U ELITNOM RESTORANU Kad je htela da plati račun, doživela je najveći šok u svom životu! (FOTO)

Nije mogla da veruje!

Šona Vilson
Šona Vilson, Foto: Facebook printscreen

Žena pokušava da otkrije misterioznog stranca koji je platio ceo račun za rođendansku večeru a zatim je otišao pre nego što je mogla da mu se zahvali.

Šona Vilson bila je u četvrtak uveče sa porodicom u restoranu Kosmo, u centru Mančestera, kada je doživela neverovatni čin ljubaznosti.

Vilson, koja pomaže osobama sa invaliditetom u učenju, otišla je u restoran da proslavi svoj 21. rođendan.

"TREBA MI POMOĆ, BEBA DOLAZI" Trudnicu porodile kamiondžije, a onda je sve krenulo po zlu! Morali su da vrate dete ženi u stomak! (FOTO/ VIDEO)

Rekla je da je muškarac koji je sedeo pored njene porodice primetio balon na njenom stolu i pitao ko to slavi. Potom je napustio sto i vratio se malo kasnije da kaže Šoni ​​da joj je platio njihov račun - čitavih 142.88 funti - i ostavio napojnicu osoblju.

21-godišnjakinja je rekla da je muškarac otišao odmah nakon što joj je rekao šta je uradio, pre nego što je imala vremena da se zahvali. Sada želi da ga nađe pa mu može reći koliko je zahvalna na njegovom ljubaznom gestu.

DEVOJČICA (5) NESTALA U ŠUMI PUNOJ MEDVEDA Lovci je našli posle četiri dana, ostali su SKAMENJENI kad je izgovorila ove reči!

Rekla je da joj je tajnoviti čovek, za koga je sumnja da je fudbaler, vratio veru u čovečanstvo.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi