TRUDNICA SE PORAĐALA DVA DANA Kad je doktorka krenula da ukloni posteljicu, ugledala je nešto što ju je šokiralo! Roditelji zamalo pali u nesvest!

Njen slučaj šokirao je lekare.

Bolnica, lekar, ambulanta
Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Nikol je u 36. nedelji trudnoće počela da oseća bolove, pa je alarmirala svog supruga Metjua i oni su krenuli u bolnicu.

Metju ju je odvezao u bolnicu u Mičigenu. Grad je bio pogođen jakom snežnom olujom, pa je Metju prvo morao da očisti prilaz kući, a zatim da krene na put od 2 sata do bolnice.

U bolnicu su stigli u petak u 4 sata ujutro, a trudovi su se nastavili tokom cele subote. Tada je Nikol odlučila da promeni ideju o porođaju bez lekova. Prošlo je 30 sati od početka trudova, a Nikol je bila u bolovima i jedva je disala.

NEVIN BIO U ZATVORU 27 GODINA! Osudili su ga za ubistvo, a onda su shvatili da nije kriv! Sada za svaku godinu dobija po milion dolara, ali to nije ono najbolje! (VIDEO)

11 DANA KOJE NEĆETE PRONAĆI NI U JEDNOM KALENDARU Razlog - nisu nikada ni postojali! Objašnjenje će vas ostaviti bez teksta!

 

Nakon konsultacije sa doktorima, Nikol je primila malu dozu pitocina što joj je pomoglo pri trudovima. Posle 4 sata borbe, Nikol je primila epiduralnu injekciju da joj smiri bolove.

Bolnica
Foto: Alo!/Dejan Briza

Nakon 48 sati od pucanja vodenjaka, na svet je konačno stigla njihova beba po imenu Blejkli Fejt. Doktorka Mega Forši je bila spremna da ukloni posteljicu kada je osetila još jednu glavu. Sat vremena nakon rođenja kćerke, na svet je stigao i njihov sin Kejd Metju.

DEVOJKA (19) POVRAĆALA I ŽALILA SE NA UŽASNE BOLOVE Hitno je poslali na operaciju, doktori umalo pali u nesvest kad su videli šta je imala u stomaku!

SOFIJA JE KASAPIN OD KOJE I POLICIJA STRAHUJE! Klala ljude, pa kuvala njihovo meso i davala deci! Sad je drže u kavezu (VIDEO)

Niko u sobi, čak ni sami roditelji nisu bili spremni na blizance. Ponosni i šokirani roditelji su shvatili da se sve neće odvijati baš onako kako su planirali. Takođe su shvatili da će im biti potrebna još jedna kolevka, još jedan krevetić i još jedno sedište za automobil.

Oni tvrde da im je drago što su kroz trudnoću prošli sasvim prirodno, ali takođe da su doneli pravu odluku za upotrebu lekova onda kada je trebalo.

Mislili da ih niko ne vidi, pa se dohvatili! Par imao žestok se*s nasred ulice! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 21:46 Fotografije postale hit na društvenim mrežama. Foto: Printscreen/Google street view Guglov Strit Vju automobil uhvatio je jedan par u vrlo kompromitujućem položaju. Korisnik Gugl Mapsa pretraživao je lokaciju i nadao se da će videti neke životinje, ipak, ugledao je par koji je imao seks.

Doktorka Megan koja je radila porođaj tvrdi da nikada pre nije videla nešto slično i da nikada neće zaboraviti ovaj par i ove dve bebe. Obe bebe sada polako rastu i dobro se osećaju.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: S2
  06/10/2019 - 17:34
  Nešto slično desilo se na preksutrašnji dan, pre 55 godina u Subotici. Ja sam bio to drugo dete i takvo iznenađenje, čak i za svoje roditelje, da sam jedan dan živeo kao beba bez imena.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi