Baba Vanga
Profimedia

 

Baba Vanga

Profimedia

Baba Vanga, Foto: Profimedia

Slepa proročica, koje je predvidela Bregzit, napad na Kule bliznakinje i stvaranje Islamske države, prorekla je i par događaja koji bi trebalo da se odigraju 2019. godine.

Baba Vanga naziva se još i "Nostradamusom Balkana" zbog svojih predviđanja, koji izgleda da odjekuju sa jezivom pravilnošću, piše britanski "Miror".

Pročitajte još:

 

Teorije zavere već dugo duboko poštuju njena proročanstva o globalnim dešavanjima i prirodnim katastrofama – uprkos činjenici da je mrtva više od dve decenije.

Baba Vanga

Wikimedia

Baba Vanga, Foto: Printscreen

Šta je predvidela za 2019?

Izgleda da je predvidela i neke krucijalne okolnosti za narednih dvanaest meseci, uključujući ekonomski kolaps u Evropi i pokušaj atentata na Vladimira Putina.

Ona je verovala da će pretnja Putinu doći iz njegovog sopstvenog bezbednosnog tima – ali nije precizirala da li će ruski predsednik umreti.

Prorekla je da će ogromni cunami, sličan onome iz 2004. godine, pogoditi Aziju, dok će meteor pasti u Rusiju.

Pročitajte i ovo:

 

Ne samo to. Ona je videla da će Donald Tramp oboleti od misteriozne bolesti, od koje će ogluveti. Patiće i od moždanih poremećaja.

Stručnjaci su izračunali da se 68 odsto njenih proročanstava ispunilo – definitivno manje od 85 odsto, kao što tvrde njeni obožavaoci.