Pataja
Profimedia
Pataja

Profimedia

Pataja, Foto: Profimedia

Tamo je prostitucija ilegalna, ali zakoni se krše. "Najstariji zanat" se dopušta u tolikoj meri da, prema istraživanju objavljenom 2015. godine, prostitucija na Tajlandu godišnje okrene 6,4 milijarde dolara, što je čak 10 odsto tajlandskog BDP-a. Što je najgore, poprilično se tolerišu i maloljetnici u seks industriji, a procenjuje se da ih je u biznisu čak 800.000.

Najluđi od svih tamošnjih gradova je Pataja. Na dva kilometra smešteno je stotinu noćnih klubova, go-go barova, restorana. Od gužve se jedva hoda, a usput su svuda ulični zabavljači, štandovi s hranom, prosjaci, prostitutke, makroi... Do seksa se može doći na svakom koraku, a sve je začinjeno jeftinim alkoholom i svim mogućim drogama koje vam doslovno nude na ulici.

Većinu turista sa Zapada čine muškarci srednje i starije dobi koji tamo koriste sve blagodati seksualne ponude.

PROČITAJTE JOŠ:

Trojica 40-godišnjaka iz Zagreba koji jednom godišnje odlaze na Tajland uz objašnjenje da se tamo osjećaju "kao kraljevi" opisali su to iskustvo.

"Ako malo uštedim tokom godine, u Pataji mogu neograničeno uživati dva nedelje. Tamo ne štedim ni na čemu. Njihovu lepoticu mogu imati za 25 evra i to 24 sata. Zapadne cure odrađuju posao, a ove uživaju. Ljubazne su, strašno slatke. Ne razumemo se puno, ali rade sve da se osećam dobro", priča otvoreno jedan od njih.

Kaže da su mu tamo objasnili da je devojkama prostitucija beg iz siromaštva. Mnoge se nadaju da će naleteti mušterija koja će se zaljubiti u njih i odvesti ih.

"Ja nemam takav plan. Ipak ih držim na distanci. Prijatelj i ja uživamo do maksimuma, ali imamo dogovor da se cure nekako rešimo ako osetim ikakav napor ili pritisak", priča informatičar iz Zagreba. Poslednjih godina je samac, puno radi i živi za te dve nedelje.

Mladići kažu da je bitno naglasiti da je plaćanje ženskih usluga izuzetak, barem u njihovom slučaju.

"Tamo je najbolje to što se žene doslovno same nude i besplatno. Na primer, dođemo u klub i ponekad one priđu, a nekad i sami biramo. Većina ih je prekrasna. Problem je ako se neka baš zakači, a tebi se više ne da. Ali, to rešavamo tako što promenimo mesto izlaska sledeće veče." 

I preko dana žene su vrlo dostupne. Opisuju jedan primer kako čak i u običnom šopingu ima zavođenja.

"Dok isprobavaš rarmerke njih dve-tri već su oko tebe, neverojatno uslužne, kao da cvrkuću na svom jeziku. Za malo para kupiš komad garderobe, a i mogućnost da najzgodniju odvedeš nakon posla na piće. Kod nas bi se cura uvredila na mrtvo", kaže Zagrepčanin.

Istraživanje kaže da 10 posto "radnika" u seks turizmu ima HIV, a procenjuje se da sveukupno čak pola miliona Tajlanđana ima razne polne bolesti.

Sagovornik kaže da kondom koristi uvek bez izuzetka i da mu ne pada na pamet da izvodi ikakve perverzne egzibicije. Priča kako lokalne devojke ne praktikuju ljubljenje jezikom.

Zamenio transeksualca za ženu i otišao s njim u sobu

PROČITAJTE JOŠ: 

"Prvi put mi nije bilo jasno šta radi. Kao da mi je njuškala usne i obraze. Bilo mi je prilično zbunjujuće, moram priznati da sam se totalno ohladio. Kasnije sam shvatio prednosti toga, ako ništa zbog raznih zaraza. Iako one su toliko mirisne i nežne da su ti takve stvari poslednje na pameti kad si s njima", kaže on.

Njegov prijatelj je ispričao svoje najčudnije iskustvo, koje i danas prepričavaju. Naime, iako je hetero pao je na čari jednog lejdiboja. Oni su uobičajeni u Tajlandu i jako ih je lako zameniti za žene.

"Bili smo u nekom mračnom klubu. Ples, gomila jeftinog pića… Prišla mi je prezgodna tamnoputa devojka i krenula se izvijati oko mene. U životu se nisam tako uzbudio. Malo smo se drpali, i danas mi nije jasno kako nisam ništa skapirao. Otišli smo u sobu i ona se krenula skidati. Imala je penis. Mislio sam da ću povratiti. Sad mi je žao što sam ekipi ispričao jer šale na moj račun ne prestaju ni dve godine nakon toga", kaže on.

Tako je naučio važnu lekciju, lejdibojeve je izrazito teško prepoznati, a u tajlandskom noćnom životu su nezaobilazni.

Dele se na tri grupe i sve su podjednako zastupljene. To su rođeni muškarci, ali jedni se samo oblače kao žene; drugi su se podvrgli samo plastičnoj operaciji grudi te imaju silikone, a treća grupa se podvrgnula kompletnom procesu promene pola.

Zanimljivo je da dio njih čine muškarci koji menjaju spol, ne zato jer se tako osećaju, nego jer misle da će tako lakše uspeti u životu.

Za hepiend na masaži doplata 10 evra

Posetioci Pataje koji vole raznolikost, osim seksa sa lejdibojem, mogu otići na masažu u kojoj vas gola maserka tetoši svojim telom ili običnu masažu sa hepiendom koji se doplaćuje oko 10 evra.

"Tamo je kao Hrelić za prostituciju. Dobiješ istu uslugu kao na Zapadu, ali za na primer 10 evra. Ja padam na dugu svilenkastu crnu kosu njihovih žena, nijedna Hrvatica nema tako nežnu kožu. Mi Evropljani se tamo stvarno ugodno osećamo. I jako poželjno”, iskren je 48-godišnji ekonomista iz Zagreba.

Priča da je nekoliko puta bio u klubu u kojem su plesačice bile gole.

"Neke su plesale na podijumu, druge su se brčkale u đakuzijima uokolo. Preludo nešto. Kao u nekom filmu. Jedino je tamo puno previše starih tipova. Vidio sam jednog sa štapom”.

Kao neobično iskustvo, izdvaja i egzibicionistički bar simpatičnog imena "Super pussy". Devojke se tamo takmiče u bacanju ping-pong loptice iz vagine u dalj. Svojom vaginom mogu otvoriti bocu ili pušiti cigaretu.

Ako vam je dosadno to gledati, možete uživati u seksu uživo. Par se seksa ispred vaših očiju, a vi to plaćate desetak evra, priča sagovornik, koji se kune da to nije isprobao.

Jednom su nam na ulici nudili da dođemo na meč tajlandskog boksa… To izgleda tako da si u prvom redu, piješ pivo, po tebi pršti znoj i krv boraca, a lepotice se diskretno spuste na koljena i zadovolje onog ko je spreman da plati, zaključuje ovaj Zagrepčanin.

Komentari (1)

XXL

22.09.2018 22:29

Kad tad na takvim mestima se navuče trajna neizlečiva polna bolest. Pa ko voli nek' izvoli.