Skidanje
Alo!/ Rajko Ristić
Skidanje

Alo!/ Rajko Ristić

Skidanje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Stojan M. iz Zrenjanina je na letovanju 1995. godine u Čanju upoznao Jasnu (31) i zaljubio se na prvi pogled. Njene prelepe plave oči, kako kaže, progone ga i posle toliko godina, ali i pogled na njeno nago intimno područje.

- Sve je krenulo spontano. Upoznali smo se na plaži i odmah mi se svidela. Bila je građena kao gazela, imala je aristokratski ten i predivne plave oči. Prišao sam joj posle nekoliko piva i ugovorio večernji izlazak. Našli smo se kraj obale, šetali, razgovarali, a onda kupili par limenki piva i seli na mol. Sve je bilo savršeno, a ona jako otvorena i spontana. Video sam da je devojka otvorenih shvatanja i rešio da je pozovem na nastavak druženja u svoj smeštaj. Pristala je bez ikakvog ubeđivanja i učinila me najsrećnijim čovekom u tom trenutku - seća se Stojan kojem ipak te večeri nije išlo sve po planu.

Pročitajte još:

 

- Kad smo stigli kod mene već sa vrata smo krenuli da se ljubimo, a ona da mi zavlači ruku tamo dole. Ja sam je ljubio po vratu i grudima, a onda joj rekao da se skine. Legla je na krevet, skinula haljinu ispod koje nije imala brushalter i počela da se trlja o mene. Mazili smo se tako neko vreme, a onda sam je pitao da li želi da skine gaćice. Nasmejala se i svukla ih momentalno i rekla da navalim. Tada sam stavio glavu među njeno međunožje i odmah mi je došao nagon za povraćanjem. Miris koji sam osetio, da ne kažem smrad, bio je nesnosan. Tako nešto nisam iskusio u životu. Bio je to miks neke truleži, ustajalog znoja, sira, lešine i pokvarene ribe. Verujte mi na reč da ne preterujem - priča naš čitalac koji je nakon ove nemile situacije Jasni objasnio da su ipak malo požurili i da ga je pivo udarila o glavu.

- Obukla se odmah i ubrzo otišla, a ja joj se više nikad nisam javio. Znam da sam ispao kreten i đubre i da je devojka verovatno imala neku infekciju, ali nije mi jasno kako to nije znala. Verovatno je bila promiskuitetna i nije vodila računa o sebi i svom zdravlju, a to me je u sekundi odbilo - završava Stojan.

 

Komentari (11)

Zena

12.12.2018 09:58

Volela bih da mi ostale zene odgovore da li sam u pravu. Zadnjih dana ciklusa i pored besprekorne higijene, iscedak koji se javlja ima slican miris. Mislim da je najbolje tih dana izbegavati odnose da se ne bi osecali kao Jasna.

V

12.12.2018 16:15

@Zena - Savet od zdravstvenog radnika, imaš infekciju, kod lekara, bris, i započni terapiju. Nije ništa ozbiljno.

ludi milojko

12.12.2018 10:23

Ma jaro ti il si probirljiv il si bio pijan,ja nikad nisam biro vjeru i naciju.a konzervu sardine kad otvoris normalno je da tukne na morsku ribu ko i svaka riba i zena je riba.

kobasica srbije

12.12.2018 10:26

Eto vidiš kakav je to čovek, ona ima telo kao gazela a u gaćama rasadnik zaraze, pa rodjače da li si ikad čuo onu izreku ovoj bi i SIDU oprostio a ti tu zapeo zbog nekih infekcija :-)))

Goran

14.12.2018 02:17

@kobasica srbije - Hahahahahha.

XXL

12.12.2018 12:08

O Bože ... baš nezgodno ...

zagondzija

12.12.2018 12:45

ma p...a moze gore zaudarati nego kupus kad pregodini

rj

12.12.2018 13:24

jasna je bila iz vojvodine???

Djole

12.12.2018 16:00

Nije to nista. Moj drugar je imao slicno iskustvo, prelepa devojka i kad je stigao dole osetio je da "vonja na memlu" narodski receno. Mislim da vecina zena vodi racuna ali eto, nema pravila, pa kako vam se posreci.

mimi

14.12.2018 05:34

A tek muski polni organ kako zaudara, sto o tome ne pisete i ne komentarisete.

Peppe

15.12.2018 16:53

Laze da je to bilo 95g ili nije imao ONO i DSZ. Tamo se uci o kontaminaciji terena i kako i na koji nacin se to proverava.