Advokat
Printscreen
Advokat

Printscreen

Advokat, Foto: Printscreen

Advokat sa Floride Endrju Spark (58) nikada više neće moći da se bavi ovim poslom nakon što je utvrđeno da je, dok je obilazio svog klijenta, Šonu Boseli (na gornjoj slici desno), u zatvoru imao nedozvoljen odnos s njom.

Istina o odnosu Sparka i Boselijeve isplivala je na površinu tek nedavno i to zahvaljujući lukavstvu policijskog odeljenja sa Floride.

Još u decembru 2017. godine pričalo se po zatvoru u Tampi da je Šona Boseli, inače pedofilka s kaznom od 40 godina zatvora, priredila svom advokatu oralni seks, ali nije bilo dokaza za to. Još jednom je posle toga Endrju Spark bio osumnjičen za “sumnjiv” odnos sa jednom zatvorenicom, ali ponovo je uspeo da spreči pojavljivanje dokaza.

Tada su detektivi sa Floride predložili da se u zatvoru u Tampi potkupi neka zatvorenica koja bi obavila “ono što treba” kako bi se utvrdilo šta to radi Spark sa njima, piše Majami Herald.

Dobio je da brani porno zvezdu Antoanetu Rouz Napolitano (na slici ispod) koja je bila u zatvoru zbog posedovanja i dilovanja droge. Pristala je da učestvuje u raskrinkavanju Sparka ako će joj se smanjiti kazna. Njemu je rečeno da je pedofilka, što ga je očito stimulisalo da se prema njoj ophodi kao pre 3 godine prema Šoni Boseli.

Nakon što je ostao sam s njom u prostoriji za posete, Spark je prekrio kameru zatvora i izvadio svoju kako bi ucenio Antoanetu koja se lažno predstavljala, pošto je bila na tajnom zadatku.

Ona mu je takođe pružila oralni seks kao žene pre nje u istoj situaciji, a Spark je sve to snimao. Iste večeri policajci su s nalogom došli da ga privedu i tada je utvrđeno da i dalje čuva i stare snimke sa Boselijevom i još jednom ženom iz zatvora.

Advokatska komora sa Floride bila je zgranuta Sparkom i posle velikog skandala oduzeta mu je licenca za rad, a dobio je i uslovnu kaznu u trajanju od 5 godina.

PROČITAJTE JOŠ: