Orin
screenshoot/Instagram
Orin

screenshoot/Instagram

Orin, Foto: screenshoot/Instagram

Džuli je za Daily Caller izjavila da SAD imaju najbolje zakone o oružju na svetu i podelila je svoju frustraciju da, uprkos njenim godinama aktivne dužnosti u Izraelskim odbrambenim snagama, ona nije u stanju da legalno poseduje vatreno oružje kao civil u svojoj rodnoj zemlji.

PROČITAJ JOŠ:

Ona je zatražila da bude u borbenim snagama, kada je počela obaveznu vojnu službu 2012. godine. Umesto toga, dobila je udoban radni sto. Ipak, njen njen zahtev je odobren 2013. godine kada je ubačena u prestižnu jedinicu za traganje i spasavanje.

Počela je da postavlja fotografije iz svojih iskustava kao borbeni vojnik a ubrzo su joj se javili razni proizvođači oružja koji su se raspitivali da li bi im bila model.

"Žene mogu da rade šta god žele, koliko god žele, i gde god žele", kaže i dodaje "u vojsci ili bilo gde drugde".

PREPORUČUJEMO:

Nekoliko video snimaka na njenom Instagram profilu pokazuje njeno znanje vatrenog oružja od hanguna do nekih ozbiljno teških naoružanja uključujući i M60.

Iako se suočava sa nekim osudama na svojim profilima, većina komentara, posebno onih iz SAD, je pozitivna.

"Bila sam blagoslovlena određenim veštinama i svi što želim je da budem najbolja verzija sebe", rekla je u intervjuu i dodala da se oseća moćno dok drži oružje.