POČEO DA PLAČE I DA SE SMEJE! Izgubio je verenički prsten na livadi, pa sa prijateljem krenuo da ga traži detektorom za metal! Našao je nešto zbog čega je postao bogataš! (VIDEO)

Kada su dva prijatelja krenula da detektorom metala traže burmu jednog njihovog prijatelja, nisu ni sanjali da će otići kući bogatiji za 100.000 funti.

Blago
Blago, Foto: screenshoot/Youtube

Pol Rainard (44) se rasplakao kada je zajedno sa najboljim prijateljem Majklom Gvinenom (52) naišao na pravi "ćup sa blagom" 29. oktobra.

Njih dvojica su na livadi u blizini Balikasla u Severnoj Irskoj, pronašli gomilu od 84 zlatnih novčića koji datiraju još iz 1500-ih, piše britanski "Metro".

Pročitajte još

Stručnjaci su rekli Polu, da jedan ultra retki novčić sa likom Henrija Osmog - sam košta 5.000 funti.

A tu je i jedan iz 1546. godine kada je vladao kralj dečak Edvard Šesti, koji bi mogao da vredi do 3.000 funti.

Pol i Majkl su bili na odmoru kod jednog prijatelja farmera, kada ih je zamolio da mu pomognu u pronalaženju venčanog prstena koji je ispustio na jednom od njegovih polja.

U početku su našli samo novčić od pet penija i potkovicu - pre nego što je inženjer za osvetljenje Pol Rajnard bukvalno našao blago.

- Ovo je trenutak o kome smo sanjali! - rekao je Pol prijatelju.

Tiče se parkiranja, a uskoro stupa na snagu! Stanite negde "na minut" i lupiće vas debelo po džepu!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.11.2019. 20:12 - 15.11.2019. 20:40 Stižu super-kamere koje će sve da snimaju! Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Zamenik gradonačelnika je dodao da je izdat nalog da se posebno kažnjava bahato parkiranje. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podržao je bicikliste koji su juče protestovali u Vasinoj ulici, ali i najavio novi vid borbe protiv bahatih vozača od januara 2020.godine.

- Bio je to neverovatan osećaj - poput proveravanja brojeva lutrije i saznanja da ste pogodili džekpot. Drhtao sam. Još uvek ne mogu da verujem - rekao je Rajnard, inače otac dvoje dece.

Kovanice trenutno procenjuju u Muzeju u Alsteru, ali stručnjaci su rekli da ova gomila novčića možda vredi više od 100.000 funti.

Što se tiče prstena, on je i dalje negde izgubljen na livadi.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi