OTIŠAO OD KUĆE KADA JE IMAO ČETIRI GODINE Ivan pobegao od siromaštva i oca alkoholičara! Policija ga našla sa uličnim psima: Režao, pun buva (FOTO)

Kada dođe dotle da dete ode...

Ivan Mišukov
Ivan Mišukov, Foto: Profimedia

Ivan Mišukov je rođen u Reutovu 1992. godine, a zbog strašne porodične situacije tokom života sa ocem alkoholičarom i siromaštva sa kojim su se borili sa 4 godine je pobegao od kuće i otišao u Moskvu.

U Moskvi je živeo na ulici, gde je hranio pse sa kojima se i sprijateljio, pa počeo da provodi vreme sa njima. Psi su ga grejali i pazili, a zahvaljujući njima je i preživeo.

Policija je nekoliko puta pokušavala da interveniše i odvoji dečaka beskućnika od pasa, ali tek je četvrti pokušaj uspeo, kada je dečak imao šest godina. Kada su ga policajci odveli, mali Ivan se branio režanjem.

Osim što je imao buve, dečak nije bio zdravstveno ugrožen. Neko vreme je proveo u sirotištu jer mu je majka umrla tri meseca pre nego što je sklonjen sa ulice.

Usvojen je, a danas je socijalizovan mladić sa završenom vojnom akademijom, mada je karijeru vojnika ostavio iza sebe i radi u fabrici.

Novinari ga se često sete, ali on ne voli da priča o svom detinjstvu i jedino što uvek kaže jeste da bez pasa ne bi preživeo.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi