Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Muškarac, tuga, raskid, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Ispovest nesrećnog i oženjenog muškarca naišla je na brojne osude. 

Način na koji je pričao o svojoj supruzi, ali i majci njihovih ćerki, nije se dopao ženama, kao i mnogim muškarcima!

Njegovu istinu prenosimo u celosti: 

"U braku sam već deset godina. Moja žena ima 35 ali izgleda kao da ima 55 godina. Glavu kao bumbar, tetkastu frizuru do ušiju, naočare nosi, kosa joj žuta, nikakva, debela je ali slepljene zadnijce, kad priča kao da priča muškarac, odbojna je, nikakva. I onda gledam slobodne žene njenih godina i one mlađe, svaka kao gorska vila, duge kose, lepog lica i tela i pitam sudbinu i Boga zašto mi je predodredio ovakvog gabora.

Da nemamo dve kćerke, šutnuo bih je iz kuće kao loptu. Čak i da se razvedem, znam da niti jedna od tih lepotica ne bi htela da mi kuha i čisti, zato ćutim i patim kraj ovog krša."

Šta bi ste mu vi poručili?!

Komentari (3)

sali

08.02.2020 12:35

A iz kog razloga mislis da normalne zene ne kuvaju i ne ciste?

samo ja

08.02.2020 12:59

pa zasto ne razgovara sa svojom suprugom i lepo joj kaze sta mu smeta... ja kad sam se ugojila 10kg zbog porodjaja najiskreniji komentar sam dobila od supruga da sam se ugojila pitavsi kako mi stoje devojacka sporcka haljina... nisam se naljutila vec sam trazila da mi kupi sobni bicikl ? i podrzi u dijeti sto je i uradio... treba da joj kaze sta mu je na srce ako ne prihvatamo mi zene iskren savet od muza sta mislite recice vam neka tamo drugarica koja jedva ceka da se razvedete i patite.

Nekooo

08.02.2020 13:01

Svako prema zasluzi dobije