Igračke
APARTMAN RIGEL/BOOKING.COM
Igračke

APARTMAN RIGEL/BOOKING.COM

Igračke, Foto: APARTMAN RIGEL/BOOKING.COM

"Stan je dobro opremljen i u njemu mogu svi da borave... ovo je samo dodatna ponuda. Svaki put se sve naravno dezinfikuje tako da nema straha", kaže vlasnik apartmana.

Da li bi iznajmili ovaj stan?

 

Na stranicama za iznajmljivanje stanova danas se može naći svašta, a jedan takav u Osijeku za dnevni najam u ponudi ima i seks igračke.

Potpuno opremljen stan nema samo uobičajene sadržaje. Na policama se mogu videti razna seksualna pomagala, od vibratora, dilda do igračaka za parove.

Stan sa igračkama na polici

APARTMAN RIGEL/BOOKING.COM

Stan sa igračkama na polici, Foto: APARTMAN RIGEL/BOOKING.COM

"Ljudi to normalno koriste, zato i je u ponudi. Stan se iznajmljuje kao i svaki drugi. Naši gosti smeju da koriste sve što je u apartmanu. Naravno, to koriste oni koji žele", kaže vlasnik apartmana Rigel u Osijeku i dodaje da se to nekome sviđa, a nekome ne, ali on želi da bude dobar domaćin pa onima koji dođu, omogući i takvu vrstu sadržaja.

Pored ovoga, vlasnik ima još dva apartmana u Osijeku i jedan u Vukovaru, ali samo u ovome se mogu naći ovakve "stvarčice".

"Stan je dobro opremljen i u njemu mogu da borave svi, od porodice, parova, prijatelja, samaca... ovo je samo dodatna ponuda. Imamo pun ormar, za svakoga ponešto. Svaki put se sve naravno dezinfikuje tako da nema straha", kaže vlasnik.

Pročitajte: