OVA MLADA PRE SVADBE NIJE LIČILA NA SEBE! Imala strašan problem sa kilogramima, verenik hteo da je ostavi! Pogledajte kako je izgledala

Neprepoznatljiva!

mlada, venčanje
mlada, venčanje, Foto: Fejsbuk

Gojazna mlada je izgubila 63 kilograma pre svog dana venčanja i svojom transformacijom zgranula goste.

Kler Vilijams (44) iz Velsa, provela je većinu života tešeći se hranom. Visoka je 152 centimetra i težila je 125 kilograma, pa se pomirila s tim da će uvek biti gojazna.

Međutim, kad je neko okrutno zadirkivao njenog verenika Metjua da je u vezi sa "debelom ženom", odlučila je uzme stvar u svoje ruke i krene putem zdravlja.

Sad je neprepoznatljiva. Do oltara je prošetala sa upola manje težine i time zaprepastila porodicu i prijatelje na svom venčanju.

ZA OVE DRŽAVE VEROVATNO NISTE ČULI Postoje godinama, ali ih niko živ ne priznaje! (VIDEO)

Da sam ostala gojazna, mislim da ne bih imala hrabrosti da prošetam do oltara. Gubitak kilograma me je u potpunosti preporodio. Sad sam puna energije. Osećala sam se divno na svojoj svadbi - zadovoljna je Kler.

Budući da je bila bucmasta i kao dete, Kler je postepeno dobijala na težini kroz godine, pa je napomenula da se s tim bila pomirila.

- Svaku hranu koju bih videla bih strpala u usta. Jela sam velike količine hleba, skoro veknu dnevno. Jela sam ga uz svaki obrok dnevno - priseća se Kler.

Težina ju je sprečavala i da bude mobilna. Kad bi sela na sedište u avionu, ne bi uopšte ustajala, plašeći se da pojas neće ponovo moći da veže.

Međutim, posle gubitka težine, Kler je shvatila da ima i izraslinu na stomaku. Doktori su otkrili da je tumor, pa su joj ga uspešno odstranili. Ispostavilo se da nije bio u pitanju maligni tumor.

mlada, venčanje
mlada, venčanje, Foto: Fejsbuk

Kad je upoznala današnjeg supruga Metjua 2013. godine, Kler je dobila hrabrost da krene na put mršavljenja.

- Metju me bezuslovno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i srećna žena kakva sam danas - smatra Kler.

Bonus video: Klinac u srpskom marketu isprobavao proizvode, a onda ih iskorišćene vraćao na mesto

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi