mlada, venčanje
Fejsbuk
mlada, venčanje

Fejsbuk

mlada, venčanje, Foto: Fejsbuk

Gojazna mlada je izgubila 63 kilograma pre svog dana venčanja i svojom transformacijom zgranula goste.

Kler Vilijams (44) iz Velsa, provela je većinu života tešeći se hranom. Visoka je 152 centimetra i težila je 125 kilograma, pa se pomirila s tim da će uvek biti gojazna.

Međutim, kad je neko okrutno zadirkivao njenog verenika Metjua da je u vezi sa "debelom ženom", odlučila je uzme stvar u svoje ruke i krene putem zdravlja.

Sad je neprepoznatljiva. Do oltara je prošetala sa upola manje težine i time zaprepastila porodicu i prijatelje na svom venčanju.

Da sam ostala gojazna, mislim da ne bih imala hrabrosti da prošetam do oltara. Gubitak kilograma me je u potpunosti preporodio. Sad sam puna energije. Osećala sam se divno na svojoj svadbi - zadovoljna je Kler.

Budući da je bila bucmasta i kao dete, Kler je postepeno dobijala na težini kroz godine, pa je napomenula da se s tim bila pomirila.

- Svaku hranu koju bih videla bih strpala u usta. Jela sam velike količine hleba, skoro veknu dnevno. Jela sam ga uz svaki obrok dnevno - priseća se Kler.

Težina ju je sprečavala i da bude mobilna. Kad bi sela na sedište u avionu, ne bi uopšte ustajala, plašeći se da pojas neće ponovo moći da veže.

Međutim, posle gubitka težine, Kler je shvatila da ima i izraslinu na stomaku. Doktori su otkrili da je tumor, pa su joj ga uspešno odstranili. Ispostavilo se da nije bio u pitanju maligni tumor.

mlada, venčanje

Fejsbuk

mlada, venčanje, Foto: Fejsbuk

Kad je upoznala današnjeg supruga Metjua 2013. godine, Kler je dobila hrabrost da krene na put mršavljenja.

- Metju me bezuslovno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i srećna žena kakva sam danas - smatra Kler.

Bonus video: Klinac u srpskom marketu isprobavao proizvode, a onda ih iskorišćene vraćao na mesto