Vladimir Putin
Printscreen/Youtube
Beli kit

Printscreen

Beli kit, Foto: Printscreen

Simpatični beli kit (beluga), koji je bio optužen da je „ruski špijun“, već nekoliko meseci svojim trikovima uveseljava Norvežane.

Beli kit se u maju pojavio u vodama Norveške noseći pojas na kojem se, kako tvrde norveški stručnjaci, pominjao Sankt Peterburg. Zbog toga su ga optužili da je obavljao špijunske aktivnosti i da je verovatno pripadao ruskoj mornarici.

Pročitajte još:

 

Iako je Rusija negirala te tvrdnje, Norvežani su simpatičnog kita nazvali Vladimir, inspirisani ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Veoma brzo je obilje trikova koje je Vladimir demonstrirao Norvežanima navelo mnoge da zaključe da se beli kit zapravo bavio drugačijom profesijom.

Zbog "Miloša Velikog" ražnjevi prazni! Vlasnici kafana u neverici, oglas u novinama odao svu njihovu brigu

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 24.09.2019. 07:00 Vruće pečenje odlazi u istoriju? Prasići i jagnjići, Foto: Alo!/Vladimir Marković Otvaranje auto-puta „Miloš Veliki", kako tvrde ugostitelji, upropastilo je višedecenijsko uspešno poslovanje kafana duž Ibarske magistrale, a slike prasića i jagnjića koji se obrću na ražnju ispred čuvenih lokala i miris roštilja duž puta Beograd-Ljig uskoro bi mogli da postanu samo lepa uspomena onih koji su ovim putem decenijama išli do Zlatibora i Jadranskog mora.

Bonus video

Ana Brnabić o upadu u Rektorat