GODINE JOJ NISU PREPREKA I ZA NJU NE POSTOJE IZGOVORI Ima 74 godine, a ono što je uradila od svog tela je skoro neverovatno - UPOZNAJTE SUPER BAKU ! (FOTO)

Da su godine samo broj, dokazala je Džoan MekDonald, 74-godišnja baka, koja je želju za promenom životnog stila dobila pre dve godine.

super baka
super baka, Foto: prinstcreen

Njena transformacija mnogima je inspiracija pa je na Instagramu prati preko 840 hiljada ljudi. Objavila je gomilu videa na kojima radi impresivne vežbe i pokazuje veštine na kojima bi mogli da joj pozavide i upola mlađi.

"Kad sam počela da treniram, nosila sam široku odeću jer sam se sramila da pokažem telo. Jednog dana ćerka mi je kupila novu sportsku odeću i videla sam promenu. Imala sam mišiće, moje telo je počelo da prima drugačiji oblik. Osećala sam se dobro samo zbog nove odeće. To mi je bila motivacija", otkrila je nedavno u jednoj objavi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Kako kaže, ako je ona mogla da savlada lekciju u sedamdesetima, mogu i mlađi.

"Volite se dovoljno da se odlučite na promenu i pokazujte sebi tu ljubav svakodnevno", dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Njen trener je njena ćerka Mišel MekDonald, kojoj je to ujedno i zanimanje. Inače, Džoan je skinula 27 kilograma i vežbanjem preoblikovala telo. Danas je utegnuta, zadovoljnija i nasmejana, ali i zdravija, što je i najvažnije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi