UZNEMIRAVAJUĆI SADRŽAJ! Hirurzi joj otvorili stomak, pa izvadili 1,3 KILOGRAMA NAKITA, posle 69 lanaca, 80 minđuša i 46 novčića pronašli su JOŠ NEŠTO! (VIDEO)

Runi Khatun (26) bila je "slaba i mršava" kada je 16. jula odvezena u bolnicu nakon što je počela da povraća nakon svakog obroka. Tokom operacije, lekari su joj iz stomaka uklonili 69 lanaca, 80 minđuša, 46 novčića, 8 medaljona, 11 nosnih minđuša, četiri ključa, pet narukvica i jedan sat na navijanje. Nakit je bio težak oko 1,3 kilograma.

Operacija
Operacija, Foto: Alo!/Marko Đoković

Majka žene je rekla da je primetila da je nakit počeo da nestaje iz njihove kuće, ali nije imala pojma da ih je ćerka progutala.

Rekla je da je njena ćerka dobila kovanice iz prodavnice svog brata i dodala da je pitati o predmetima koji nedostaju.

Doktori su rekli da su predmeti uglavnom napravljeni od bakra i mesinga, ali da je u njenom stomaku bilo i skupog zlatnog nakita.

Doktor Sidarta Bisvas, šef hirurškog odeljenja u medicinskom koledžu i bolnici vlade Rampurhat, rekao je da je pacijent "emancipovan' i da ne može da jede hranu.

Njen albumin i hemoglobin bili su toliko niski da nismo mogli da obavimo operaciju odmah.

„Njeno stanje je bilo toliko kritično da joj je trebalo najmanje pet jedinica krvi. Nije mogla čak ni fizički da unosi hranu, tako da smo morali da joj veštački ubacujemo hranu kroz usta", ispričao je doktor.

Tek kada se stabilizovala, odlučili su da je operišu.

PRIZOR ZBOG KOG MILIONI POVRAĆAJU Kada pogledate ovaj snimak, MESO će vam se zauvek zgaditi! Žena u restoranu snimila JEZIVU SCENU!

"Da smo je operisali ranije, ona ne bi preživela", rekao je Bisvas.

Operacija je trajala skoro sat i petnaest minuta i lekari su uspešno uklonili veliki komad metala i nakit iz njenog stomaka. Čudan i redak poremećaj u kom ljudi jedu oštre metalne predmete i druge nesvarljive stvari naziva se Akufažija.

To je psihološki poremećaj koji karakteriše apetit za supstance koje su uglavnom nehranljive, kao što su led, kosa, papir, suvi zid ili boja, oštri predmeti, metal, kamenje, zemlja, staklo, fekalije i kreda.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi