Megan Markl, princ Hari
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Megan Markl, princ Hari

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, princ Hari, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl i princ Hari verovatno će biti "razočarani" uslovima podele kraljevske porodice, tvrdi stručnjak.

Par je šokirao fanove širom sveta kada su prošlog meseca objavili svoje namere, a poslednjih nekoliko nedelja su proveli u sastancima sa rođacima i pomoćnicima, radeći na narednim koracima.

Palata je juče objavila nove detalje dogovorenog aranžmana, a bivši službenik kraljevske zaštite Ken Varf rekao je da očekuje da će biti "neverovatno razočarani" ishodom.

Kraljica Elizabeta

Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta, Foto: Tanjug/AP

"Želeli bi da zadrže taj brend Saseks Rojal - ali neće. Bez tog brenda biće mnogo teže njihovim dobrotvornim organizacijama, jer je to bio njihov zaštitni znak. Mislim da bi želeli da zadrže i kancelariju u palati, koju sada nemaju. Hari bi takođe hteo da i dalje koristi titulu HRH-a, ali ne može. Biće neverovatno razočaran tim”, rekao je.

Nakon nedelja rasprava, Palata je sada najavila da će promene stupiti na snagu 31. marta.
Budući da je ovo potez bez presedana za kraljevsku porodicu, biće u opticaju I revizija nakon 12 meseci da bi se videlo kako stvari funkcionišu.

Portparol palate je takođe potvrdio da će Megan i Hari zatvoriti kancelariju u palati, nakon izveštaja da se svih 15 članova njihovog osoblja suočava sa otkazima dok se par sprema da se preseli u Ameriku.

Komentari (2)

milan

21.02.2020 15:30

i ja bih voleo da sam na takvom 'prosjackom stapu'

Ana

25.02.2020 15:34

Amerikanka je mislila da će zajebati ove prevejane britanske hohštaplere. Ojadili su pola sveta, a jedna glumica bi da ih prevesla... Ničiju stranu tu ne zauzimam, svi su mi podjednako paraziti.Malo mi žao ovog Harija, naseo je.