SVE ISPLANIRANO U SITNA CREVCA Gosti pobesneli na par zbog pozivnica! Bahato ponašanje mladenaca ih je dovelo do ludila (FOTO)

Mladi par izazvao je negativne rekacije na društvenim mrežama, nakon što je objavljena poruka uz pozivnicu za njihovo venčanje

Prsten, venčanje, veridba, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

Naime, 23. jula na Tviteru je objavljena poruka Meri von Au, koja otkriva prilično neobičnu odluku para o tome kako im ljudi koje su pozvali na venčanju treba da odgovore.

Prema upustvu, gosti iz grupe A treba da odgovore što je pre moguće, putem internet stranice koju je navela mlada.

S druge strane, gosti iz grupe B i C treba da čekaju da se oslobode mesta, ako oni na listi A odbiju poziv.

- Molim vas da shvatite da je broj gostiju koje smo pozvali ograničen i koliko god bismo voleli da nam se svi vi pridružite, prisiljeni smo da podelimo naše goste u grupe, kako bismo osigurali određen broj gostiju - objasnila je mlada.

Pozivnica
Pozivnica, Foto: Twitter

Dodaje kako sve goste moli da unajme dadilju za tu noć i ostave decu kod kuće, jer 'koliko god volimo vašu decu, trudimo se da osiguramo mesta za sve goste koje možemo'. Takođe, mladi par je tražio da gosti koji nisu u braku ne dovode nikoga.

Korisnici Tvitera brzo su se 'zakačili' za neobičan zahtev, primetivši koliko je rešenje koje mladenci predlažu netipično, čak i usred pandemije.

- Moj omiljeni deo u ovoj pozivnici je: 'Pazite na dostupnost mesta putem naše internet stranice' - napisao je jedan korisnik, dodajući: 'Da li mislite da ste toliko posebni da će neko stalno proveravati vaš sajt? Da sam gost u grupi B ili C, poslao bih vam odmah ovaj odgovor: 'Odustajem od ove i svake iduće prepiske', 'Da li su oni normalni? Ja iz inata sad ne bih došla! Pazi ti, ako sam sama da ne dovodim nikog na venčanje!? Šta je bre ovo?'

- Dobro je što na prvi pogled izgleda da su grupa B i C izjednačene, ali zapravo je ponižavajuće biti u grupi C - kaže drugi tviteraš, dok je bilo i onih koji se pitaju da li ova podela znači to da oni iz grupe A moraju da obezbede bolji poklon mladencima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi