NE IZAZIVAJTE SUDBINU Prema verovanju feng šuija određeni predmeti mogu da prizovu bedu i nesreću

Držanje ovih predmeta u kući može se negativno odraziti na protok energije u domu unoseći nemir i svađu u živote.

feng šui
feng šui, Foto: Foto: Shutterstock

Prema verovanju feng šuija određeni predmeti mogu da prizovu bedu i nesreću. 

Ako želite da privučete sreću, blagostanje i radost obratite pažnju na neke sitnice.

Ogledalo naspram kreveta

Postoji verovanje prema kome ogledalo naspram kreveta za spavanje privlači nepovoljne uticaje koji će se odraziti na vezu ili brak. Ogledala nisu zabranjena, ali je najbolje izabrati bilo koje drugo mesto za njegovo postavljanje.

Biljka, cveće
Biljka, cveće, Foto: Shutterstock

Uvelo cveće

Biljke predstavljaju rast i razvoj, a prijatno je i osvežavajuće imati lep buket sezonskog cveća u vazi, ali ono uvelo može da poremeti protok dobre energije. Ponekad ne primetimo, pa nam cveće vene u vazi i simbolika se pretvara u svoju suprotnost – počinje da blokira rast i ne dopušta razvoj u bilo kom pravcu.

Uvelo cveće predstavlja stagnaciju zato je potrebno da ga izbacite iz svoje kuće.


Napukli i pocepani predmeti

Okrnjene šolje, tanjiri i činije, sve to prilači lošu sreću. Čuvanje napuklih i pocepanih predmeta i stvari čini da i energija svakog postignuća bude polovična i "naprsla". Ako primetite da se projekti ne privode kraju, da su sva rešenja koja pronalazite samo presipanje iz šupljeg u prazno, za početak, rešite se oštećenih stvari, koliko god da su vam drage.

Stari, pokvareni tehnički uređaji

Dobro nam je poznata situacija u kojoj umesto da bacimo pokvareni telefon uglavnom ga sačuvamo uz razmišljanje da će nam možda nekada u budućnosti ponovo zatrebati, iako se to nikad ne dogodi. Takvi uređaji uglavnom završe u kutiji, a ona ispod kreveta. Ovakve stvari donose lošu energiju i loše raspoloženje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi