Prozor
Alo.rs/V.Đ.
Prozor

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.

Prozori vašem domu ne donose samo svetlost, već su oni jedan od važnih energetskih bustera u vašem životu.

Prema feng šuiji, osim svetlosti, prozori su protok energije, neophodne za zdrav život i svakodnevno funkcionisanje, te su najvažniji za samu dušu.

Jednostavno rečeno, vrata i prozori su najvažniji u kući, oni kanališu energiju i svetlost. Ukoliko želite da pospešite vaš život, poradite malo na prozorima vašeg doma sledeći preporuke drevnog feng šuija.

Pročitajte:

Ukoliko se vaš dom nalazi blizu bolnice, policijske stanice, groblja ili benzinske pumpe, feng šui stručnjaci savetuju da iznad prozora stavite mala ogledala, koja će zaštitila vaš dom od negativnih uticaja.

Poželjno je prozore opremiti gustom draperijom i kvalitetnim zavesama. Izbegavajte korišćenje plastičnih prstenova i garnišni za zavese, birajte one od prirodnih materijala, najbolje od drveta. Koristite zavese sa puno nabora koje pokrivaju cele prozore i dovoljno duge da dodiruju pod. Zavese usklađujte sa godišnjim dobima.

Iznad svega, možda je najvažnija stvar da prozori budu čisti.

Ukoliko je vaš životni prostor slabo osvetljen, pa nema dovoljno sunčeve svetlosti, oplemenite prostorije sa ogledalima.

Još nešto, najbolje je da više prozora bude na prednjem delu vašeg doma.

Preporučujemo: