LJUBAV PREKO INTERNETA Fatalnoj Olgi slao novac, pravu istinu o njoj saznao tek na aerodromu

Britanac Colin Orr (40) preko jedne internetske stranice upoznao je 32-godišnju Olgu s kojom je mesecima bio u vezi

Kolin On/Olga Marčenko
Kolin On/Olga Marčenko, Foto: privatna arhiva

 Kada je Britanac Kolin Orr (40) preko jedne internet stranice upoznao Ukrajinku Olgu Marčenko, mislio je da je to ljubav njegova života.

On i Ukrajinka izmenili su više od 800 elektronskih poruka, hiljade poruka na WhatsAppu, brojne telefonske pozive i fotografije. Kolin je tokom njihove veze 32-godišnjoj Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za izdržavanje ćerke s kojom je živela u ukrajinskom gradu Lugansku. Nakon nekoliko meseci online veze, Olga mu je priznala kako bi volela da živi u Edinburghu s njim. Colin je odmah pohitao na Western Union i poslao joj novac, no kada je došlo vreme da napokon uživo vidi odabranicu svoga srca, duboko se razočarao. Olga je s ćerkom trebala da sleti na aerodrom u Edinburghu, a Kolinu je opisala što obe imaju na sebi kako bi ih lakše prepoznao. No kad je došao u zračnu luku da bi ih pokupio, njih dve nisu izašle iz aviona koji je stigao iz Ukrajine. Kolin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo pa je prijavio policiji njen nestanak. No policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje izvan Velike Britanije te da nije nestala.

Kolin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1600 funti koje joj je on tokom njihove veze poslao.

– Naravno da sam u početku pomišljao da je možda riječ o prevarantkinji. No, nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon pronašao nekoga za sebe – rekao je tada ovaj 40-godišnjak.

– Kada bih mogao da razgovaram s njom, samo bih voleo da je pitam zašto baš ja. Od milion drugih muškaraca, zašto je izabrala radničkog muškarca srednje klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio diskusherniju, zbog čega moram na operaciju, a sve zato što sam njoj i njenoj ćerki hteo da pomognem – kazao je Colin koji je svojim primerom želeo da upozori druge ljude da ne veruju svima koje upoznaju na internetu uprkos tome kako se oni predstavljaju. Iako su od tada prošle tri godine, Kolin je još slobodan te i dalje traži svoju srodnu dušu. Trenutačno radi kao kuvar i u tom je poslu, čini se, vrlo dobar jer ima i svoje kurseve.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi