EVO KAKO DA REŠITE PROBLEM Ukoliko vašu kuću prekriva senka sa jugozapada, nedostaje vam porodični sklad i imate problem da se ostvarite u ulozi roditelja

Zbog novca, ljubavi, dece i karijere, upravljajte energijom Istoka i Zapada

zgrada senka
Foto: Alo.rs/V.Đ.

Ukoliko u vašoj kući ili stanu nedostaje svetlost, to znači da ste lišeni sunčeve energije, a to može negativno uticati na vas, čak i ceo vaš život. Upravo zato je važno na kojoj se strani nalazi koja prostorija, posebno one u kojoj provodite najviše vremena, spavaća i dnevna soba.

Najvažniji faktori koji utiču na vaš dom je okruženje, odnosno velike zgrade, soliteri ili kuće koje bacaju senku na vaš dom. Veći objektimo mogu da budu blizu onog u kom vi živite, a da njihove senke ne predstavljaju problem, to zavisi od strane sveta sa koje senka pada. Međutim, za sve ima rešenje, tvrde predstavnici feng šiija, drevne kineske veština koja korišćenjem energije stvara harmoniju između individue i njenog okruženja, kao i tehniku uređenja životnog prostora. 

Dakle, ako je deo vašeg doma u senci, on neće dobijati energiju određene vrste sa te strane. Na primer, ako postoji visoka zgrada, soliter, bićete u senci kada je sunce na istoku i nedostajaće vam energija istoka. Ta energija je povezana sa aktivnošću, ambicijom i napredovanjem u karijeri. Kako bi to popravili treba da držite posudu sa vodom, akvarijum ili fontanu.

Ukoliko je senka sa jugoistoka, nedostaje vam energija povezana sa komunikacijom i kreativnošću. Kako bi zalečili ovaj nezdrav ambijent, u sredinu doma na jugoistočnoj strani postavite posudu sa vodom, visoku biljku, drveni mameštaj ili deo zida ofarbajte u tamnozeleno.

Ako na vašu kuću senka pada sa juga, do vas ne dopire energija povezana sa strašću, javnim priznanjem i slavom. Stoga tu energiju pojačajte kaminom ili redovnim paljenjem sveća, a poželjne su i biljke sa ljubičastim cvetovima.

zgrada senka
Foto: Alo.rs/V.Đ.

Ukoliko vašu kuću prekriva senka sa jugozapada, nedostaje vam porodični sklad i imate problem da se ostvarite u ulozi roditelja. Da bi preokrenuli sve u svoju korist, u taj deo doma postavite nisku biljku u glinenoj saksiji, palite sveće ili postavite kamin.

Senka sa zapada na vašu kuću onemogućiće energiju najvažniju za ljubav, veze i prihode. Da bi prizvali emocije te vrste i materijalnu procvat, postavite zlatne ili srebrne ukrase, novčiće, a promeni na tim poljima može vam doprineti i biljka sa okruglim listovima i crvenim cvetovima u okrugloj srebrnoj saksiji.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi