zgrada senka
Alo.rs/V.Đ.
zgrada senka

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.

Dakle, ako je deo vašeg doma u senci, on neće dobijati energiju određene vrste sa te strane. Na primer, ako postoji visoka zgrada, soliter, bićete u senci kada je sunce na istoku i nedostajaće vam energija istoka. Ta energija je povezana sa aktivnošću, ambicijom i napredovanjem u karijeri. Kako bi to popravili treba da držite posudu sa vodom, akvarijum ili fontanu.

Pročitajte još:

Ukoliko je senka sa jugoistoka, nedostaje vam energija povezana sa komunikacijom i kreativnošću. Kako bi zalečili ovaj nezdrav ambijent, u sredinu doma na jugoistočnoj strani postavite posudu sa vodom, visoku biljku, drveni mameštaj ili deo zida ofarbajte u tamnozeleno.

Ako na vašu kuću senka pada sa juga, do vas ne dopire energija povezana sa strašću, javnim priznanjem i slavom. Stoga tu energiju pojačajte kaminom ili redovnim paljenjem sveća, a poželjne su i biljke sa ljubičastim cvetovima.

zgrada senka

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.

Ukoliko vašu kuću prekriva senka sa jugozapada, nedostaje vam porodični sklad i imate problem da se ostvarite u ulozi roditelja. Da bi preokrenuli sve u svoju korist, u taj deo doma postavite nisku biljku u glinenoj saksiji, palite sveće ili postavite kamin.

Senka sa zapada na vašu kuću onemogućiće energiju najvažniju za ljubav, veze i prihode. Da bi prizvali emocije te vrste i materijalnu procvat, postavite zlatne ili srebrne ukrase, novčiće, a promeni na tim poljima može vam doprineti i biljka sa okruglim listovima i crvenim cvetovima u okrugloj srebrnoj saksiji.

Pročitajte i: