venčanje, mladenci, svadba
shutterstock
venčanje, mladenci, svadba

shutterstock

venčanje, mladenci, svadba, Foto: shutterstock

Ogorčena žena otkrila je pakleni plan povodom venčanja svoje prijateljice, koja ju je drsko izbacila sa spiska deveruša. Da stvar bude gora, njena prijateljica se udaje za muškarca s kojim je ona bila u vezi četiri godine.

Zato se ona setila da pozove na venčanje mladinog bivšeg partnera. Čitavu situaciju začiniće i saznanje da je njen pratilac mladoženjin bratanac, koji takođe nije bio u planu za taj dan. Nesuđena deveruša svoj je plan anonimno otkrila na Redditu.

“Moja prijateljica se udaje za dečka s kojim sam ja bila četiri godine u vezi. Sve je to prilično čudno, ali ona me na kraju precrtala sa spiska deveruša jer nisam htela da nosim haljinu koja je previše otkrivala. To me nije previše pogodilo jer ionako nismo suviše bliske otkako se ona spetljala s mojim bivšim”, objasnila je.

Ipak, mlada i dalje očekuje da ona ispunjava sve svoje obveze kao deveruša, što je pomenuta devojka okarakterisala kao suludo i rekla mladoj da nađe drugu deverušu. “Ona se na to naljutila i skoro mi zabranila da joj uopšte dođem na venčanje, a saopštila mi je i čitav niz pravila kojih bi trebalo da se držim ukoliko želim da budem njena gošća”, dodala je.

“Odredila mi je šta ne smem da nosim i sa kim ne smem da razgovaram na ceremoniji. To me totalno slomilo, ali sam se svejedno radovala njenom venčanju. Onda sam od zajedničke prijateljice saznala da me mlada konstantno ogovara sa svojim novim deverušama”, otkrila je devojka.

venčanje, mladenci, svadba

shutterstock

venčanje, mladenci, svadba, Foto: shutterstock

Objasnivši da je venčanje za tri nedelje, opisala je svoj pakleni plan osvete.

“Mislila sam da uopšte ne idem, ali sam onda naletela na mladinog bivšeg dečka, koji je ujedno mladoženjin bratanac, takođe izbačen sa spiska zvanica. Odlučili smo da se zajedno pojavimo na ceremoniji i zabavimo se kršeći što više pravila”, napisala je.

“To znači da ćemo obući šta god želimo, piti u otvorenom baru, razgovarati s kim god želimo i – plesati (jer zabranjeno nam je da plešemo). Oboje smo trenutno došli do tačke u kojoj planiramo da prekinemo sve veze s mladencima”, objasnila je nesuđena deveruša i pitala da li su zbog svega navedenog njih dvoje loši.

Objava je sakupila više od 21.000 lajkova i skoro 4000 komentara, a mišljenja ostalih korisnika prilično su podeljena. Dok neki podržavaju njihove planove govoreći da su mladenci preterali sa spiskom bizarnih pravila, drugi smatraju da je gubitak vremena ići na venčanje kod nekogakoga ne voliš i ko očigledno ne voli tebe.