studentkinja
Facebook
studentkinja, Foto: Facebook

Pisanje eseja na fakultetu mnogim studentima zadaju puno muka, ali jedna studentkinja se tako dobro snašla, da je sem odlične ocene, zadobila i veliku pažnju javnosti na društvenim mrežama, a sve to nakon što je napisala samo jednu jedinu rečenicu.

Pročitajte još:

Alison Garet je za zadatak dobila da napiše recenziju filma i tom prilikom se odlučila za popularni film Borilački klub, sa Edvardom Nortonom i Bredom Pitom u naslovnim ulogama. Ona je tokom pisanja eseja na odabranu temu, napisala samo jednu jedinu rečenicu.

Borilački klub; Edvard Norton, Bred Pit, Foto: Printscreen

A ako ste pomislili da je to profesoru bilo čudno, varate se pošto je za ovaj rad dobila čistu peticu, čime se pohvalila i na Tviteru.

- Prvo pravilo Borilačkog kluba je: ne pričajte o borilačkom klubu - napisala je ona, dodavši na kraju da je to to, odnosno, da je to čitav esej.

Profesorka je odgovorila da se dugo dvoumila koju ocenu da joj da, ali da se na kraju odlučila da ipak nagradi njenu domišljatost uz savet da ne pokušava to kod svih profesora, jer možda pojedini nemaju sličan smisao za humor.