KAKAV HEROJ Devojka ostala zavejana, a onda joj je Tinder spasao život!

U roku od nekoliko minuta njen heroj je krenuo da je izbavi.

Lonija Hager
Lonija Hager, Foto: Printscreen/Instagram

Lutanje po Norveškoj je lepu Loniju Hager moglo da košta života. Mlada direktorka agencije za profesionalne kajtere pošla je na put sa dvoje prijatelja, kada je ostala zavejana nedaleko od Severnog rta.

U trenutku kada je Hagerova krenula natrag ka smeštaju počela je stravična snežna oluja, koja je zavejala i zaledila put. Mlada Lonija ostala je zarobljena u vozilu nemoćna da se pomeri jedan jedini metar. U panici da će ona i prijatelji posmrzavati dok ih neko ne pronađe, ili da će ih sustići neko drugo vozilo i zgurati sa zalađene litice, Lonija je mahnito tražila pomoć.

Ona je uporno pokošavala da dozove spasilačke službe putem telefona, ali bez uspeha. Srećom, njen drugar Fil imao je genijalnu ideju, koju je ona srećom poslušala i tako ih spasla višesatne agonije u snegu, a možda i smrti.

Fil je, naime, u šali rekao da bi mogla da otvori nalog na Tinderu i da traži "spojku" sa nekim ko živi u blizini. Iako je delovala kao suluda ideja Lonija je to odradila i u roku od svega par minuta pronašla je momka koji živi svega pet kilometara od Severnog rta.

Nedugo potom, momak po imenu Stijan probio se buldožerom do svoje Tinder drage i izbavio nju i njene prijatelje.

O svom herojskom podvigu Stijan je rekao samo jedno: "Dobrodošli u eru društvenih mreža".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi