Babice
Facebook printscreen
Babice

Facebook printscreen

Babice, Foto: Facebook printscreen

Bolnica je u ponedeljak objavila post na Fejsbuku, čestitajući medicinskim sestrama. Na fotografiji je prikazano osam od njih, na kojima se nalaze papiri sa datumima kada su zatrudnele.

Pročitajte još:

Britani Vervil, jedna od budućih majki, takođe je objavila fotografije grupe na Fejsbuku,uz komentar: "Nešto je definitivno u vodi ovde u porodilištu medicinskog centra Mejn!"

"Mislim da nije bilo vredno pažnje dok nismo snimili sliku i to je bilo na društvenim mrežama i svo su hteli da pričaju sa nama", rekla je sestra Loni Susi, i dodala da je reakcija bila " Opa, niste se šalili!"

Preporučujemo i ovo:

"Ne brinite! Imamo plan", napisala je bolnica na Fejsbuku, kao odgovor na rastuću zabrinutost zbog komplikacija vezanih za osoblje. Ona kaže da je potpuno spremna da pokrije svih devet smena medicinskih sestara kada budu na porodiljskom odsustvu.

Ovo nije prvi put da se takva slučajnost desila. U julu, šest medicinskih sestara u istoj bolnici u Severnoj Karolini otkrilo je da su sve trudne u isto vreme. "Da bi se sve to dogodilo u isto vrijeme, to je stvarno stvarno zapanjujuće", rekla je sestra Sabrina Hadson.