Dete se iskrada iz kreveta
Printscreen/YouTube
Dete se iskrada iz kreveta

Printscreen/YouTube

Dete se iskrada iz kreveta, Foto: Printscreen/YouTube

Prijateljstvo koje se razvilo između dvogodišnjeg dečaka i četvorogodišnjeg psa, ne da im mira čak ni kada dođe vreme za spavanje, pa je dečak morao da pronađe način da se pridruži svom četvoronožnom prijatelju tokom noći.

Bokser Brutus i dečak Fin, koji nema još ni dve godine, najbolji su prijatelji, a dečak bez njega ne može da izdrži čak ni dok spava. Tako se svake noći probudi, iskrade iz svog krevetića i legne pokraj svog četvoronožnog prijatelja, prenosi "Večernji.hr".

Sve je snimila kamera za bebe koju su roditelji postavili u sobu kada su jedno jutro pronašli ovaj dvojac u psećem krevetiću. Fin se tako probudi tokom noći, uzme svoju dekicu, izađe iz kreveta i pridruži se Brutusu u njegovom – na podu. Pas mu posluži kao jastuk, pa se tako osloni na njega i udobno smesti.

- Finov krevet, Brutusov krevet ili pod - nebitno je, njih dvojica uvek spavaju zajedno. Pre je Brutus spavao na podu pored njegove kolevke, svake noći. Od kada je Fin prešao u krevetić, pas se uveče ušunja u njegovu sobu - kaže majka Pejdž iz Virdžinije.

Roditelji misle da Brutus oseća odgovornost za dečaka, pa pokušava sve vreme da ga čuva.

Pročitajte još:

Komentari (1)

ChuChu

22.07.2020 09:07

Šta lepše može da se vidi :-)