Mala Rozalija Lupita Valentina
Printscreen/youtube
Mala Rozalija Lupita Valentina

Printscreen/youtube

Mala Rozalija Lupita Valentina, Foto: Printscreen/youtube

Naime, malena Rozalija rođena je carskim rezom, a tokom porođaja majka Ejpril je, zbog komplikacija u trudnoći i preeklampsije, izgubila svest, Maksimilijan je uskočio u pomoć i pomogao tek rođenoj ćerki na najlepši mogući način.

Kako prenose američki mediji, tata je znajući koliko je svakoj bebi bitan onaj prvi kontakt "kože na kožu" sa majkom, odlučio da "odglumi" suprugu.

"Medicinske sestre predložile su mi da probamo da nahranimo Rozaliju pomoću veštačke bradavice. "Prikopčali" su je na moju i spojili sa cevčicom iz koje je curilo mleko... Ni u najluđim snovima nisam mogao ni da zamislim da ću jednog dana dojiti vlastito dete, ali drago mi je što sam to učinio. Taj trenutak kada su mi je doneli i stavili na prsa, to se ne može opisati, jednostavno nisam mogao da zaustavim suze...Bila je to ljubav na prv pogled! Nešto čarobno!", izjavio je ponosni tata.

Osoblje bolnice bilo je više nego oduševljeno njegovim potezom, pogotovo jer je on, kažu, prvi muškarac koji je uopšte pristao na "lažno dojenje".

Na muža je ponosna i supruga Ejpril (24).

"Lekari su mi davno rekli da imam vrlo male šanse da zatrudnim zbog policističnih jajnika. Rosalíja je naše čudo, a ono što je moj muž učinio za nju - nema ništa lepše od toga", zaključila je mama.