OVI DOGAĐAJI MENJAJU SVET Baba Vanga predvidela požar u Grčkoj, vulkan na Havajima i zemljotrese, evo šta nas još očekuje u 2018. godini

Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. godine u 85. godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim "vizijama" desiti smak sveta

Baba Vanga
Baba Vanga, Foto: Wikimedia

Proročanstva Nostradamusa i Baba Vange sudarila su se ove godine.

Najpoznatiji proroci ikada predvideli su da će 2018. godina biti godina prirodnih katastrofa širom sveta, a da će Vezuv uzdrmati celu Italiju.

Zemljotresi, vulkani i poplave razoriće veliki deo planete, tvrde tumači proročanstava Nostradamusa i Baba Vange.

Francuski lekar Mišel de Notrdam, možda i najpoznatiji prorok na svetu, predvideo je da će našu planetu 2018. pogoditi serija zemljotresa, a da će poseban bes prirodnih sila osetiti Kina, gde će biti na hiljade mrtvih.

APOKALIPSA U GRČKOJ Vatra odnela najmanje 70 života, tela ugljenisana, među mrtvima i BEBA, kuće ostaju puste, a Cipras se iz Bosne hitno vratio kući!

"Mrtvi će ustati iz grobova, svet će se suočiti s velikim promenama među nacijama. Dogodiće se nekoliko prirodnih katastrofa koje će uzdrmati planetu", navodi se u Nostardamusovim proročanstvima.

Francuski prorok je živeo u 16. veku. On je svoja proročanstva pisao u zagonetkama koje nije lako odgonetnuti.

NEVEROVATAN BROJ TMURNIH LETNJIH DANA U SRBIJI Šta rade horoskopski znaci kada napolju pada kiša?

"Tokom zime 2018. vatreni pojas Pacifika će imati neobično jaku aktivnost. To će dovesti do nekoliko zemljotresa i erupcije tri vulkana. Poplave širom sveta će biti rekordne. Tajfuni će pogoditi Kinu, Japan i Australiju, a velike poplave će pogoditi Rusiju. Doći će do velike erupcije vulkanaVezuv u Italiji i to će uzdrmati čitavu Italiju", tvrde njegovi tumači.

DA LI STE LEVIČAR ILI DESNIČAR? Strana na kojoj vam stoji penis otkriva vašu najmračniju tajnu

Mnogi veruju da je Nostardamus najavio i kraj Izraela. U jednom od niza poetskih katrena Nostradamus je napisao - lažni trubač će izazvati velika neslaganja. Sporazum će biti prekinut, a lice od mleka i meda leži na zemlji. Ovim rečima je navodno pomenuo Izrael, koji se tako naziva u Bibliji - zemlja gde teče mleko i med. To navodno znači da bi Trampova odluka o Jerusalimu mogla izazvati kraj Izraela.

Nama je mnogo bliža Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. godine u 85. godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim "vizijama" desiti smak sveta.

"Godinu će obeležiti dva velika događaja. Kina će postati svetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri", navodno je rekla ona.

SAVET ODBRANE GRČKE POSLAO SPECIJALCE Požar u Atini podmetnut: To nije slučajno!

Da će Kina postati najveća ekonomska supersila, očekuju i ekonomisti, ali ni drugo proročanstvo, kažu tumači, nije nemoguće. Letelica „Parker solar proub“ trebalo bi da bude lansirana u julu 2018., odnosno za koji dan kako je NASA objavila, i da dođe do Venere, pa da nastavi ka Suncu.

STRAHOTA Havaji mogu biti uništeni svakog trenutka, ugroženo milion ljudi, očekuje se najgori scenario

Podsetimo, u Grčkoj trenutno bukti požar koji je odneo 70 života, a bilo je i zemljotresa, Havajima preti uništenje zbog vulkana, zemljotresi u Iranu i Meksiku, poplave u Obali Slonovače koje su odnele preko 1.100 života... i još mnoge druge prirodne katastrofe.

STRADALI ZBOG GLUPOSTI Nova EKSPLOZIJA LAVE na Havajima, pogođen turistički brod, ima RANJENIH! Da li će ostrvo nestati? (VIDEO)

KAKO JE VANGA "VIDELA"

- Kada kod mene dođe neko, pojavljuje mi se osećaj kao da mi se u glavi otvara „prozorčić” kroz koji ja mogu da posmatram slike iz života prisutnog. Njegov život mi jednostavno prolazi „pred očima”, kao nekakva filmska traka. Uz to, čujem glas koji mi govori šta treba da prenesem toj osobi, objašnjavala je Vanga „mehanizam” svoje vidovitosti. Svedoci pričaju da je ona često za svoja predskazivanja koristila šećer! Gotovo svi koji su dolazili kod Vange donosili su sa sobom parče šećera (verovatno u kockama) koje je prethodne noći bilo ispod njihovog jastuka. Zanimljivo je da Vanga, nepogrešivo, nikako nije htela da razgovara sa pridošlicama čiji su dani već bili odbrojani, ali ni sa zlonamernim znatiželjnicima...

Sudbine poznatih

Vanga je pola godine pre smrti Staljina 1953. najavila njegov kraj. Tajne službe Bugarske su je odmah uhapsile, a nekoliko meseci po njegovoj smrti ipak oslobodile. Isto tako 1963. predvidela je smrt američkog predsednika Džona Kenedija, a 1968. tri važna događaja: pobunu u Čehoslovačkoj - Praško proleće, smrtonosno ranjavanje senatora Roberta Kenedija i potom, na američkim izborima, pobedu Republikanaca...”Videla” je 1969. smrt Indire Gandi. SSSR je krajem 80-tih počeo da se raspada, perestrojka je kucala na vrata, a Vanga je iznenada rekla: - Kursk će se naći pod vodom i ceo svet će ga oplakivati. Tada njene reči nikome nisu bile jasne, jer se ruski grad Kursk nalazi daleko od mora i svake veće vode. Međutim, tek 2000. svima je postalo jasno o kom Kursku je ona govorila - o ruskoj nuklearnoj podmornici koja je nosila ime tog grada koja je, zajedno sa svojom posadom, nesrećno završila na dnu Severnog mora...

Raznorazni znani i neznani, više ili manje rangirani, poznati i nepoznati prošli su kroz Vanginu kuću. Svi su se njoj obraćali zbog ličnih problema i muka. Tako joj je 1979. došao i čuveni ruski glumac Vjačeslav Tihonov koji je igrao glavnu ulogu kapetana Štirlica u sovjetskoj kultnoj TV seriji „11 magnovenja proleća” koja je i u tadašnjoj Jugoslaviji zabeležila neverovatan uspeh i „držala” pred ekranima milione gledalaca.

U trenutku kada je prešao prag njene kuće, Vanga je povikala: - Zašto nisi ispunio molbu svog najboljeg druga? Mislim na Jurija Gagarina. Kada je kretao na svoj poslednji probni let, došao je kod tebe i rekao da, pošto on nema vremena, ti kupiš budilnik i staviš ga pored sebe. Da bi te taj sat podsećao na njega! „Štirlic” je bio van sebe i iznenada mu je pozlilo. Kada se od kapljica valerijane malo povratio, Tihonov je jedva prozborio: -Sve što je rekla Vanga je tačno. U onom haosu posle smrti Jurke potpuno sam zaboravio na njegovu molbu. Vanga je na to samo dodala: - Gagarin nije umro. On je „odveden”! Te njene reči niko ni do danas još nije uspeo da rastumači!

Zabeleženo je da je kod Vange, pored ostalih, došao i čuveni ruski pesnik Jevgenij Jevtušenko iz samo njemu znanih razloga. Još sa praga, dok još nije ni stupio u njenu sobu, povikala je: -Kakav si ti pesnik? Smrdiš iz daljine na bure. Ti mnogo znaš i možeš mnogo toga da uradiš, ali zašto toliko piješ i pušiš?

Šta nas čeka?

2018 - Nova sila, svetska država, postaće Kina. Zemlje u razvoju pretvaraju se od eksploatisanih u eksploataore;

2023 - Neznatno se menja orbita Zemlje;

2025 - Evropa je slabo naseljena;

2028 - Pronalazak novog izvora energije. Polazak letelice sa ljudskom posadom ka Veneri;

2033 - Led na zemljinim polovima se topi. Povećava se nivo svetskog Okeana;

2043 - Svetska privreda cveta. Evropom vladaju muslimani;

2046 - „Uzgajaju” se svi organi ljudskog tela, a zamena bolesnih postaje najbolji metod lečenja;

2066 - Tokom napada na muslimanski Rim, SAD prvi put primenjuju novo klimatsko oružje - naglo zahlađenje;

2076 - Zemljom zavladava novo besklasno društvo - komunizam;

2084 - Priroda se polako oporavlja;

2088 - Pojavljuje se nova bolest - starenje za nekoliko sekundi;

2097 - Brzo starenje je pobeđeno;

VANGIN SUPRUG

Vangina udaja za mladića iz okoline njenog sela Petriča 10.5.1942, Dimitra Gušterova, uklapa se u priču o nizu neverovatnih događaja koji su je pratili celog života. Mladi Dimitar je došao kod Vange početkom 1942. da je upita ko je ubica njegovog rođenog brata koji je ostavio iza sebe bolesnu ženu i troje male dece. Vanga nije htela da mu kaže ime ubice iako je, govorila je kasnije, znala. Od mladića je uspela da dobije obećanje da će prestati da traži ubicu i da se neće svetiti jer će, kako mu je rekla, „ionako biti svedok njegovog kraja”. Dimitar nije bio zadovoljan Vanginim odgovorom, ali je počeo sve češće da dolazi kod nje. I - zavoleo je. Posle nekoliko meseci oni su se venčali kada je Vanga imala 31 godinu. Dece nisu imali i usvojili su dvoje - dečaka i devojčicu. Dimitar je od posledica ranjavanja i učešća u Drugom svetskom ratu sve češće poboljevao. Kažu da je bio i sklon alkoholu. Umro je 1962. godine.

2100 - Veštačko Sunce počinje da osvetljava tamnu stranu Zemlje;

2111 - Ljudi postaju kiborzi-živi roboti;

2123 - Male države ratuju međusobno, velike se ne mešaju;

2125 - U Mađarskoj uhvaćeni signali iz kosmosa, svi se setili Vange;

2130 - Ljudske kolonije pod vodom - uz pomoć i savete vanzemaljaca;

2164 - Životinje naučnici pretvaraju u polu-ljude;

2167 - Pojavljuje se nova religija;

2170 - Planetarna suša;

2183 - Ljudska kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i traži nezavisnost od Zemlje;

2187 - Naučnici uspevaju da spreče erupcije dva najveća vulkana na Zemlji;

2195 - Kolonije pod morem u potpunosti postaju nezavisne - obezbeđene hranom i energijom;

2196 - Evropejci i Azijati, posle totalnog mešanja, postaju jedan narod;

2201 - Na Suncu postepeno slabe termo-nuklearne reakcije, zvezda se hladi;

2221 - Čovečanstvo u potrazi za vanzemaljskim životom stupa u kontakt sa nezamislivim i užasnim;

2256 - Zemaljski kosmički brod, po povratku na Zemlju, doneo je na planetu noovu, strašnu bolest;

2262 - Postepeno se menjaju orbite planeta Sunčevog sistema. Marsu preti nova kometa;

2271 - Naučnici konačno izračunavaju novonastale fizičke konstante;

2273 - Mešanjem žute, bele i crne nastaje potpuno nova rasa;

2279 - Naučnici dobijaju energiju „ni iz čega”: verovatno iz vakuuma ili „crnih rupa”;

2288 - Putovanje kroz vreme i novi kontakti sa vanzemaljcima;

2291 - Sunce se hladi. Pokušaji da se ono ponovo „zapali”;

2296 - Snažne eksplozije na Suncu. Menja se sila teže. Na zemlju počinju da se obrušavaju stare kosmičke stanice i sateliti;

2299 - u Francuskoj jača partizanski pokret protiv islamista;

2302 - Otkriće novih značajnih zakona i tajni Svemira;

2304 - Otkrivena tajna Meseca;

2341 - Nešto zastrašujuće približava se Zemlji iz kosmosa;

2354 - Havarija na jednom od veštačkih sunaca Zemlje izaziva strašnu sušu;

2371 - Velika glad na Zemlji;

2378 - Nova rasa na Zemlji množi se neverovatnom brzinom;

2480 - Sudar 2 veštačka zemljina Sunca;

3005 - Rat na Marsu, remeti se trajektorija planeta Sunčevog sistema;

3010 - Kometa pogađa mesec. Oko Zemlje stvoren pojas prašine i kamenja;

3797 - Na Zemlji potpuno nestaje sve živo, ali ljudski rod kreće da nastavi život u drugim zvezdanim sistemima;

3803 - Na novu planetu, utočište ljudske rase, stiglo malo ljudi. Slabo naseljena. Ljudi imaju malo kontakata među sobom. Klima nove planete utiče na ljude - oni mutiraju;

3805 - Rat među judima za resurse. Gine gotovo polovina stanovništva;

3815 - Završen rat;

3854 - Razvoj civilizacije praktično zaustavljen. Ljudi žive u čoporima, kao zveri;

3871 - Pojavljuje se novi Prorok koji ljudima govori o moralnim vrednostima, religiji;

3874 - Prorok dobija podršku svih preživelih. Osniva se nova Crkva;

3878 - Vanzemaljci, zajedno sa novom Crkvom, obučavaju Zemljane zaboravljenim naukama i umećima;

4302 - Pojavljuju se novi gradovi na planeti. Rukovodstvo nove Crkve podstiče razvoj nauke i tehnologija. Naučnici otkrivaju opšte mehanizme uticaja svih bolesti na organizam;

4304 - Pobeđene sve bolesti;

4308 - Posledica mutacije: ljudi koriste više od 34 odsto svog mozga. Potpuno nestaju zlo i mržnja;

4509 - Čovek konačno „upoznaje” Boga. Ljudi dostižu takav stepen razvoja, da mogu da komuniciraju s Bogom;

4599 - Ljudi postaju besmrtni;

4674 - Civilizacija dostiže vrhunac. Na Zemlji i drugim planetama živi 340 milijardi ljudi. Počinje mešanje ljudi sa vanzemaljcima;

5076 - Otkrivena granica Svemira. Niko ne zna šta je - iza;

5078 - Ljudi odlučuju da pređu granicu Svemira. Protiv je oko 40 odsto pripadnika rase;

Vanga je tu stala. Samo je kratko nagovestila, bez ikakvih dodatnih objašnjenja i podrobnosti, da već sledeće, 5079. nastaje - kraj sveta. 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: 5079
  26/07/2018 - 03:18
  Mozda nije kraj sveta 5079. Ako je protiv prelaska granice svemira glasalo 40%, onda ih je verovatno vise bilo za, a, ako su onda presli granicu, moguce je da nije videla preko granice, a ne da je smak sveta.
 • Korisnik: Pera Detlic
  25/07/2018 - 15:16
  5080 godina srbin preziveo smak sveta....
 • Korisnik: Dado
  25/07/2018 - 09:53
  Babu Vangu poslati u Hag
 • Korisnik: peter kel(n)er
  25/07/2018 - 06:17
  A zsborsvili ste 1991,1992 I dođoše u Srbiju ljudi čudnih imena i još čudnijih prezimena. Dođoše i ostadoše.
 • Korisnik: Vuki
  25/07/2018 - 03:09
  Neko sa bujnom mastom, stavlja svoje mastarije, u usta ove jadne, nepismene zene..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi