U SRBIJU STIŽE NAREDNE GODINE Amerikanci godinama krili čudesno otkriće Nikole Tesle, a sada je ovaj nam bliski narod napravio lek po njegovom RECEPTU!

Neverovatno!

Nikola Tesla
Nikola Tesla, Foto: screenshoot/Twitter

Jedan od najpoznatijih srpskih i svetskih pronalazača i naučnika Nikola Tesla, autor više od sedam stotina patenata u oblasti fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je između ostalog i lek za lečenje kožnih oboljenja a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminiše rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima, čak i dijabetesnim stopalom.

ONA JE OLIČAVALA SVE ŠTO JE ON PREZIRAO Bila je najopasnija špijunka: Hitler nije mogao očima da je vidi, a ostavila je dubok trag u istoriji!

Tesla, koji je, naime, uporno preporučivao ozon za lečenje, prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za produkciju ovog gasa, i taj generator, između ostalog i zaštitio.

BANATSKA VEŠTICA ZAVILA VLADIMIROVAC U CRNO Baba Anujka je bila prvi serijski ubica u Srbiji: Nećete verovati čime je ubijala ljude i koliko njih je nosila na duši!

- Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti način napravio i ozonirano suncokretovo ulje. Oba proizvoda delio je prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili sa kožnim oboljenjima, stomačnim parazitskim oboljenjima, povredama, ranama - priča Zoran Vujović, čija je firma zastupnik kubanskog instituta CIMAB za zemlje bivše Jugoslavije.

Otkriće Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane. Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz semenki suncokreta, s tim da se jedan koristi za lečenje bolesti kože a drugi za parazitska oboljenja creva.

- Ozorinarana voda, koju je Tesla pravio, koristila se da ubije mikrobe i bakterije. Ulje koje prave Kubanci, na osnovu njegovog otkrića, ima dve primene. Jedno je ulje topiko koje se nanosi na kožu i rešava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa čak i one koje nastaju usled dijabetesnog stopala - objašnjava Vujović.

NOSI IME PO SVETOM NIKOLI! Ovo se Hrvatima neće dopasti! Najstarija srpska crkva se nalazi u njihovoj zemlji u velikom gradu pokraj mora!

Drugo ulje, koje je takođe sa ozonom, može da se pije:

- Njega, uglavnom, koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu - kaže on i za kraj dodaje da, postoje velike šanse, da ovi proizvodi kod nas stignu već sledeće godine.

DA LI STE MEĐU NJIMA?! Ljude koji nose ova srpska imena, prema starom pravoslavnom verovanju, sam Bog čuva!

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz Španije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi