Svemir
Youtube/Printscreen
Svemir

Youtube/Printscreen

Svemir, Foto: Youtube/Printscreen

NASA istražuje tvrdnju da je astronautkinja En Meklejn pristupila bankovnom računu svoje bivše partnerke sa Međunarodne svemirske stanice (MŠ), što je možda prvi izveštaj o zločinu počinjenom u svemiru.

Otkriveno kako je Poljska izgubila rat još 1938. godine, godinu dana pre agresije nacističke Nemačke

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 07:10 Minhenski sporazum bio je sramotniji od pakta Molotov-Ribentrop, jer je on dao Hitleru "zeleno svetlo" za agresiju, smatra poljski istoričar Bogdan Pentka. Nemački vojnik, Foto: Youtube/Printscreen Danas se navršava 80. godišnjica od potpisivanja pakta Molotov-Ribentrop.

Meklejn priznaje da je pristupila nalogu sa IŠ, ali negira bilo kakve optužbe, prenosi BBC pozivajući se na članak Njujork Tajmsa. Njena bivša partnerka Samer Vorden navodno je podnela žalbu Federalnoj komisiji za trgovinu.

Ona je za Njujork Tajms rekla da je otkrila šta se dešava nakon što je postala znatiželjna kako Meklejnova zna detalje o načinu na koji troši svoj novac, iako su razdvojene i Meklejnova orbitira oko Zemlje.

Astronautkinja, koja se vratila na Zemlju, za Njujork Tajms je preko advokata rekla da se samo brinula da li su finansije porodice u redu i da ima dovoljno novca za plaćanje računa i brigu za sina Vordenove, kojeg su pre reastave zajedno odgajale.

Postavio je kamere u dnevnu sobu, a zbog onoga što se pojavilo, sledio se od straha! (VIDEO)

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 22:19 Jezivo! Duhovi, Foto: Youtube printscreen * Jedan muškarac tvrdi da je bezbednosna kamera snimila duhove u njegovoj kući * Neobična izmaglina se pojavila u desnom uglu snimka i kretala se * Smatra da su to duhovi dečaka i neke životinje, verovatno njegovog ljubimca Džoi Nolan tvrdi da je imao neobične posetioce koji su prošli kroz njegovu kuhinju.

Meklejnova tvrdi da je koristila istu lozinku koju je uvek koristila tokom njihove veze i da joj nije bilo rečeno da prestane da pristupa bankovnom računu Vordenove, piše "Dejli Mejl".

SRBI NE SKIDAJU CRVEN KONAC SA RUKE! Kad saznate njegovo pravo značenje, odmah ćete ga skinuti!

JEDAN DETALJ ĆE VAS SMETNUTI S UMA U tangama se biciklom provozala kroz centar grada! Svi se okretali ne verujući šta im se ukazalo! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu